Forsikringsrådgiver for Storebrand
Din salgskonsulent AS

Forsikringsrådgiver for Storebrand

Din salgskonsulent AS
Din Salgskonsulent AS ble stiftet i 2008. I dag er de rundt 200 ansatte i Din Salgskonsulent AS, fordelt på kontorer i Trondheim, Tromsø, Oslo, Bergen og Raufoss. Din Salgskonsulent AS er en selvstendig aktør som eksklusivt har ansvaret for Storebrands distribusjon av skade- og livsforsikring i hele Norge. Som ansatt i landets beste forsikringsagentur vil din arbeidsdag bestå av å ha kontakt med nye og eksisterende forsikringskunder, ansvar for budsjett og være med på å opprettholde vårt sprudlende arbeidsmiljø. Vi kan love deg et hyggelig arbeidsmiljø, der du får brukt ditt talent og gis mulighet til å vokse både profesjonelt og personlig.

Din Salgskonsulent AS representerer Storebrand forsikring og har store ambisjoner i 2023. Vi ønsker å utvide vårt team med flere medarbeidere, både erfarne forsikringsrådgivere og de som ønsker å starte en karriere innen forsikringsbransjen. Er det deg? Da bør du fortsette å lese!
 

17% av våre rådgivere  tjente over 100.000 kr forrige måned, mens Gjennomsnittslønnen for våre ansatte er 58.000

Stillingene innebærer utadrettet salg og rådgivning av forsikringer til eksisterende og nye kunder i privatmarkedet / bedriftsmarkedet pr. telefon. Som Norges eldste forsikringsleverandør, har Storebrand et vidt produktspekter og du er derfor med på å sikre kunden gjennom hele sitt livsløp, både innen skadeforsikring, forsikring på liv/helse, pensjon og boliglån.

Hvorfor velge oss? 

  • Grundig opplæring: Vi legger vekt på solid salgs- og produktopplæring, tett oppfølging, og muligheten for å bli autorisert innen forsikringsfaget.
  • Engasjerte kollegaer: Du vil bli en del av et inkluderende arbeidsmiljø med høy kompetanse, og sammen med fantastiske kollegaer i alderen 22 til 50 år vil du bli en del av et team som støtter deg.
  • Moderne fasiliteter:  Jobber i lyse, moderne lokaler med tilgang til trivelige fellesområder for pauser og sosiale aktiviteter.
  • Konkurransedyktig lønn: Vi tilbyr en av bransjens beste provisjonsmodeller, med mulighet for garantilønn i opplæringsfasen – en givende salgsjobb med et sterkt merkenavn i ryggen.

Hvem lykkes hos oss?

Vi søker sultne og engasjerte personer med interesse for utvikling. Du må kunne forstå kundens behov, lytte og fremstå som tillitsvekkende og målbevisst for kundens beste. Vi verdsetter lagspillere som bidrar til gode resultater og et godt arbeidsmiljø.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Oppfølging av nye og eksisterende forsikringskunder
  • Tilby kundetilpassede forsikringsløsninger
  • Ansvar for budsjett og bidra til å styrke Storebrands posisjon i markedet
  • Oppfølging av sendte tilbud og eksisterende kunder

Vi kan tilby:

  • Meget gode lønnsvilkår
  • Grundig og regelmessig produkt- og salgsteknisk opplæring
  • Svært konkurransedyktige produkter å selge
  • Et selskap med et godt sosialt og faglig miljø i sentrum
  • Store interne karrieremuligheter – vi skaper morgendagens ledere!
  • Faglig og personlig utvikling

Hvem er vi?

Totalt er vi rundt 200 ansatte fordelt på våre kontorer i Tromsø, Oslo, Bergen, Trondheim og Raufoss. Vi er en selvstendig aktør som eksklusivt har ansvaret for distribusjon av Storebrands skade- og livsforsikringer. Rådgiverne våre jobber daglig med å tilby skreddersydde løsninger for nye og eksisterende kunder, både mot privat- og bedriftsmarked. Vi jobber hele tiden for å være best, og bygger vårt arbeid på REK - respekt, engasjement og kvalitet.

 

Er dette noe for deg?

Ønsker du å høre mer om denne stillingen  - Ta kontakt på 97104135 / Michael@cvhjelperen.no

Alle spørsmål vedrørende stillingen stilles til Michael Hertzberg 



Om stillingen

Firma Din salgskonsulent AS
Sted Kaigata 3-5
By Tromsø
Fylke Troms og Finnmark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Forsikringsrådgiver
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 3
Jobreg ID 374454
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Michael Hertzberg
Daglig leder & rekrutteringsrådgiver
michael@cvhjelperen.no


61 Ledige stillinger

Søk her Tilbake