Fra drøm til virkelighet?
REITAN CONVENIENCE NORWAY AS

Fra drøm til virkelighet?

REITAN CONVENIENCE NORWAY AS
Reitan Convenience er et selskap i Reitan Retail. Sammen gjør vi hverdagen litt enklere og verden litt bedre. Gjennom sterke verdier, effektiv drift og lokalt eierskap skal vi skape de beste handleopplevelsene. Vi skal være nære og deltagende i kundenes liv og synlige i lokalsamfunnet. Vi vil være en forutsigbar samarbeidspartner og en trygg og god arbeidsgiver. Hos oss lager vi ikke kompliserte løsninger for å imponere andre. Vi har fokus på de riktige tingene og kutter unødvendigheter. Reitan Convenience i Norge omfatter Narvesen, 7-Eleven by, 7-Eleven langs vei, Northland og Innom. Vi er 344 butikker, drevet av selvstendige Kjøpmenn og deres 3000 unike mennesker med ulik bakgrunn, styrker og ferdigheter. Vi er få mennesker som skal ta mange beslutninger. Vi tror på enkeltmennesket, drivkraften i egeninteressen og at selvtillit og resultater skapes gjennom entusiastisk samarbeid med andre mennesker.
Har du gått med en drøm om å drive din egen bedrift? Ønsker du å skape din egen arbeidsplass og virkelig få betalt for innsatsen du legger inn? Lede og utvikle dine kollegaer og gjøre jobben din til en livsstil? Da er det å være franchisetaker noe du bør se nærmere på - det kan nemlig være det ekstra "sparket" som skal til for å ta spranget. Visste du forresten at de fleste som drømmer om å eie og drive sin egen bedrift, aldri tør å realisere drømmen?

Å være franchisetaker i 7-Eleven og Narvesen betyr at du får lede og drive din egen butikk, i ditt eget lokalsamfunn. Men du slipper å gjøre det alene. Ikke bare har du gode kolleger ved din side, du har også et stort, velsmurt støtteapparat og system i ryggen, hvis viktigste oppgave er å sørge for at du lykkes. Det gir trygghet!
 
Vi søker nå franchisetakere til 7-Eleven Munkvoll, Narvesen Ladetorget og Narvesen Nardosenter i Trondheim. Vi ser etter franchisetakere som er innstilt på å lede bedriften ved å være tilstede og ta del i de daglige oppgavene. Her kan nye franchisetakere virkelig få benyttet sin kreativitet til å utnytte mulighetene som ligger i det eksisterende kundegrunnlaget og utvikle butikkene til ny vekst sammen med de ansatte.
 
Dette får du:  
  • En mulighet til å realisere drømmen om å starte for deg selv (og endelig få som fortjent)  
  • Grundig opplæring og et servicekontor som støtter og hjelper deg innenfor alle områdene av butikkdrift  
  • Velprøvd konsept med nyttige verktøy og gode innkjøpsavtaler 
  • Et fellesskap av franchisetakere som deler vinneroppskrifter  
  • Et arbeidsmiljø der tillit og kultur står helt sentralt  
  • For dyktige og hardtarbeidende mennesker er det mulighet til å utvikle seg videre i vårt system, både internt i Reitan Convenience og i Reitangruppen for øvrig.  
 
Hvem er du? 
  • Erfaring med å lede mennesker og genuint opptatt av å motivere og utvikle dine medarbeidere. Nøkkelen til å lykkes er gjennom flinke og entusiastiske kolleger.  
  • Erfaring fra butikk og med kremmerånd - klar for å ta ut potensialet i ditt nærområde.  
  • God økonomisk forståelse. Du må ha kontroll på tallene og kunne forstå regnskap 
  
Høres dette ut som deg? Da gleder vi oss til å høre fra deg!  

Vi behandler søknader fortløpende. 

Om stillingen

Firma REITAN CONVENIENCE NORWAY AS
By Trondheim
Fylke Trøndelag
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Franchisetaker
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 3
Jobreg ID 374433
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake