Frontendutvikler til team DP
TalentCo (hos kunde)

Frontendutvikler til team DP

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Vi er nå på jakt etter en (-1-) frontendutvikler som kan hjelpe oss i team DPI (dynamisk og personlig passasjerinformasjon) med å videreutvikle og forvalte de digitale kundeinformasjonsflatene om bord på kjøretøy og stoppested/holdeplasser. I tillegg vil rollen også være sentral i å utvikle og overvåke interne verktøy for kvalitetssikring og systemstatus for kundeinformasjon og ha dialog med plattformleverandører av stoppestedsskjermer.

Ruters kjøretøy er i dag egne IOT-enheter, som sender inn bl.a. GPS-posisjoner, passasjertall, antall kjørt kilometer og miljødata fra ulike sensorer i kjøretøyene.

Datastrømmene bearbeides og tilgjengeliggjøres i Ruters Digitale Plattform (RDP). RDP er resultatet av Ruters strategi for å bli datadrevet og er en plattform for strømmeprosessering, automatisering og kontinuerlige leveranser.

Dataene på RDP danner blant annet grunnlag for viktig kundeinformasjon eksempelvis avgangstider, neste stopp og kapasitet om bord. Informasjonen sendes tilbake til kjøretøyene og tilgjengeliggjøres på skjermer og via høyttalere. Det er også et mål om at dette skal koordineres på tvers av andre kanaler som app og web, for å gjøre opplevelsen mer sømløs, kontekstuell og personlig.

Universell utforming er et viktig prinsipp for Ruter, da våre tjenester skal være tilgjengelig for hele befolkningen. Vi har som mål å skape teknologiske løsninger som fungerer godt for alle. I Ruter vil du jobbe med toppmoderne teknologier og arbeidsmetoder. Du vil utføre en samfunnsnyttig oppgave og bidra til en enklere hverdag til befolkningen i Oslo og omegn, og et mer bærekraftig samfunn.

Løsningene du lager vil treffe hverdagen til hundretusenvis av mennesker.

I første omgang er utvikleren tiltenkt å jobbe i team DPI. Utvikleren vil også kunne gå inn i andre oppdrag for Ruter. Du vil jobbe med utvikling og videreutvikling av de digitale kundeinformasjonsflatene om bord på kjøretøy og stoppested/holdeplasser. I tillegg vil rollen også være sentral i å utvikle og overvåke interne verktøy for kvalitetssikring og systemstatus for kundeinformasjon og ha dialog med plattformleverandører av stoppestedsskjermer.

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Frontendutvikler til team DP
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 346116
Søknadsfrist Snarest (06.10)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake