Fullstack-Backend-utvikler
TalentCo (hos kunde)

Fullstack-Backend-utvikler

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Oppdragsgiver søker én (1) Fullstack utvikler til å videreutvikle tjenestene for bestillingstransport, som blant annet leverer til Ruter. I første omgang er utvikleren tiltenkt å jobbe i ett av teamene innenfor

Bestillingstransport. Konsulenten vil også kunne inngå i andre team eller oppdrag for Tet digital.

Vi har først og fremst behov for å ta inn en utvikler, men vi er åpne for å vurdere flere kandidater dersom det er flere kvalifiserte søkere tilgjengelig (maks. totalt 5 konsulenter).

Ruter tilbyr i dag ulike former for bestillingstransport. Dette inkluderer lovpålagte tjenester slik som Skoleskyss i Akershus og Tilrettelagt Transport i Oslo, samt områdedekkende bestillingstransport som er åpne

tjenester som benyttes av alle. Produktområdet for bestillingstransport hos Tet Digital AS har ansvaret for å levere produkter knyttet til tjenester som både treffer de som ikke kan benytte ordinær kollektivtrafikk, samt de som ønsker å redusere egen bilbruk.

 

Våre team har ansvar for hele verdikjeden innen bestillingstransport. Dette betyr at vi tar oss av produkter som er i bruk av kunde direkte, andre interessenter som kommuner og bydeler, samt våre egne ansatte som administrerer tjenestene.

Produktområdet består i dag av fem team og vi søker utvikler til teamet “BT intern”. "BT intern” bygger løsninger som brukes primært av interne brukere i Ruter, eksempelvis kundesenter og operasjonssentral. Teamets oppdrag er å levere produkter som støtter opp arbeidet med administrasjon av bestillingstransport tjenestene Ruter tilbyr.

Ruter og Tur-Retur er overbevist om at bestillingstransport er en viktig og sentral del av fremtidens kollektivtrafikk, og vi gir nå deg muligheten til å være med på å forme denne utviklingen.

 

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Fullstack-Backend-utvikler
Tiltredelse Snarest
Stillinger 5
Jobreg ID 384547
Søknadsfrist Snarest (31.05)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
194 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
190 Ledige stillinger

Søk her Tilbake