Fullstack .Net utvikler (med Optimizely kompetanse)
TalentCo (hos kunde)

Fullstack .Net utvikler (med Optimizely kompetanse)

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden har ansvar for utvikling og forvaltning av Nasjonale e-helse-løsninger som blant annet e-resept, Kjernejournal, Grunndata, Helsenorge og Felles Nettløsning for Spesialisthelsetjenesten (FNSP).

Helsenorge.no er plattformen for "Pasientens netthelsetjeneste" – en felles inngang til innhold og tjenester fra den offentlige helsetjenesten. Plattformen er i rivende utvikling.

I løpet av de siste årene har arbeidet som har blitt utført omfattet funksjonalitet for at innbyggerne skal kunne:

• Få effektiv kartlegging, behandling og oppfølging

• Holde oversikt over sine helserelasjoner og -aktiviteter

• Benytte seg av helserelaterte rettigheter

• Styre tilgang og representasjon rundt helseopplysninger og helserelaterte aktiviteter

• Få hjelp til å holde seg friske

Arbeidet på disse områdene er påbegynt, men potensialet videre er stort. Det arbeides i dag parallelt med alle områdene nevnt over. I det videre arbeidet fremover ligger det en stor og spennende utfordring i at man vil koble på flere typer helseaktører, flere geografiske regioner og dermed både nye tjenester og større innbyggergrupper.

Det er behov for en fullstack-utvikler med lang erfaring med Optimizely og som skal være med på å utvikle/videreutvikle og forvalte tjenester tilknyttet prosjekter på helsenorge.no og FNSP. Arbeidet vil være basert på samarbeid mellom forskjellige prosjekter og aktører i sektoren.

Det kan tilkomme andre arbeidsoppgaver underveis i utførelsen av bistanden. Kunden kan også benytte den innleide i andre tilsvarende prosjekter dersom Kunden anser dette hensiktsmessig.

Bistanden skal utføres i: Oslo. Det vil være mulighet for arbeid fra hjemmekontor, etter nærmere avtale med Kunden.

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Fullstack .Net utvikler (med Optimizely kompetanse)
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 324787
Søknadsfrist Snarest (14.04)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake