-Fullstack-utviklere (Java)
TalentCo (hos kunde)

-Fullstack-utviklere (Java)

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Entur sitt billetteringsteam utvikler neste generasjons nasjonale billetteringsløsning - ID-basert billettering (også kalt kontobasert billettering). Løsningen knytter sammen alle kollektivselskaper i Norge, og vil også integreres mot nye transportformer som bysykler, sparkesykler og lignende. Slik kan reisende forholde seg til en og samme løsning uansett hvor man skal reise i landet.

Entur har behov for 1-2 drevne utviklere som også har interesse for arkitektur, design og kundeinteraksjon. Teamet består i dag av 10 personer og har høy produktivitet og lite administrativ

overhead. Løsningene som utvikles er nasjonale og stas i bruk av alle kollektivselskaper i Norge. I tillegg samarbeider teamet med et tilsvarende stort team lokalisert i Helsinki gjennom et open source prosjekt. Kommunikasjon med dem foregår primært på engelsk, og det meste av dokumentasjon skrives derfor også på engelsk.

Teamet er autonomt og håndterer alt fra design, utvikling, deployment, samt dokumentasjon og forvaltning. I porteføljen inngår alt fra en rekke backend-komponenter (primært Java, noe Kotlin og Scala), web app for administrasjon og innsyn (React og Typescript), mobilapper for kontrollører og reisende (Android) til kuriositeter som robotisert testrigg (Arduino / RaspPi) og AR-briller (Google Glass Enterprise Edition) for billettkontroll.

Tjenestene er bygget med Spring Boot og kjøres i Kubernetes på Google Cloud. Det benyttes flere Google- teknologier som for eksempel BigTable, BigQuery, Cloud Storage, Google KMS. PubSub, gRPC og Protobuf benyttes til interaksjon mellom tjenester - både internt og eksternt.

All infrastruktur er provisjonert med Terraform, CircleCI, Harness og Argo CD for bygg og deploy.

Koden bor på Github, i tillegg benytter teamet Jira, Confluence, Mural, Google Docs, samt andre teknologier for samhandling og dokumentasjon. Deler av koden er open source, mens andre deler av koden er delt med integrasjonspartnere.

I denne tilbudsforespørselen søker vi etter 1-2 fullstack-utviklere, men med hovedvekt på backend- utvikling, og som også liker DevOps-oppgaver.

 

Kundens behov

Arbeidsoppgavene vil omfatte alle faser av systemutvikling;

· Deltagelse i planlegging, analyse og design av ny funksjonalitet

· Implementasjon, testing og deployment

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel -Fullstack-utviklere (Java)
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 320523
Søknadsfrist Snarest (24.03)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Søk her Tilbake