Sentinel software as

Grensesprengende lat utvikler søkes

Sentinel software as
Sentinel Software ble etablert i 1997 og leverer den digitale plattformen CARWEB(TM) . I samarbeid med Norges bilbransjeforbund gjøres nå en historisk satsing og oppgradering av denne plattformen som tar høyde for en rekke nye nødvendige funksjoner og moduler tilpasset fremtidens samlede krav fra en samlet bilbransje. Sentinel Software har i dag 32 ansatte og er heleid av Finn.no. Sentinel holder til sentralt i Trondheim.

FINN-eide Sentinel Software lager en av verdens mest avanserte SaaS-løsninger med et mål for øye: at bilforhandlere skal tjene mere penger!
Er du glødende opptatt av utvikling og teknologi? Er du engasjert i ditt lokale utviklermiljø? Er du interessert i å teste grensene for hvor langt du kan nå som utvikler? Er du opptatt av at et team skal gjøre hverandre gode? Ønsker du å jobbe med en virksomhetskritisk løsning som flere tusen brukere er avhengige av hver dag?
Hos Sentinel er vi opptatt av å dyrke frem en god kultur. Vi tror at samhold og deling av kompetanse er det som skal til for å bygge faglig sterke team som har det gøy på jobb og som kan løse enhver oppgave de får.

Vi ligger langt fremme på teknologikurven, og tror at teknologier vi har tatt i bruk eller skal ta i bruk vil være interessante for de fleste som er interessert i det som rører seg i teknologisfæren.

Noen av dem er:
  • C#/.NET Core/.NET
  • AWS/Kubernetes/Docker
  • React/Redux/Typescript/GraphQL
  • Mikrotjenester
  • Det aller siste innen arbeidsflytmotorer
  • Meldingsbaserte systemer
  • Infrastruktur som kode
 
Når sannheten skal fram så er vi er egentlig ganske late, og det betyr at vi bruker en del tid på å automatisere oppgaver vi ikke har lyst til å gjøre manuelt. Det vi har brukt aller mest krefter på er automatisering av bygging, testing og deployment, men er det mulig å forenkle hverdagen gjennom å automatisere en oppgave gjør vi gjerne det. Onde tunger hevder at fremskritt drives av latskap, og det er vi ikke uenige i.
Hvis du fortsatt leser dette og kjenner på at dette høres spennende ut vil vi gjerne høre fra deg, uansett om du brenner mest for frontend, backend, devops eller om du koser deg aller mest når du har panseret åpent på en mikrotjeneste.

Det er absolutt ikke noen forutsetning at du er opptatt av bil eller bilbransjen for å jobbe hos oss, men du må ha en genuin interesse av å utvikle gode løsninger som forbedrer hverdagen for brukerne. Det er forøvrig en stor fordel om du har høy toleranse for dårlige ordspill.
Alle henvendelser gjøres i første runde til vår spesialiserte rekrutteringspartner Ole Bjørn Gartland i Codework AS, og behandles selvsagt konfidensielt.

 

Om stillingen

Firma Sentinel software as
Sted Ingvald Ystgaards veg 23
By TRONDHEIM
Fylke Trøndelag
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Har du lyst til å jobbe med en av verdens mest avanserte SaaS-løsninger?
Tiltredelse snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 229733
Søknadsfrist 26.10.2021

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Ole Bjørn Gartland
Managing Partner
+4793229029
obg@codework.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake