Har du bakgrunn innen logistikk og er ute etter en ny utfordring?
People

Har du bakgrunn innen logistikk og er ute etter en ny utfordring?

People
IT’S ALL ABOUT THE PEOPLE! Vi vet at det er de ansatte som er bedriftens aller viktigste ressurs. People har derfor siden 2002 hjulpet tusenvis av jobbsøker med å få drømmejobben, samtidig har våre kunder, som er alt fra små lokale virksomheter til store globale selskaper, fått sin drømmekandidat. People har lokaleide kontorer over hele landet som alle er drevet av eiere og partnere som er erfarne og engasjerte og har sterk lokal forankring. People tilbyr rekruttering samt vikar- og konsulentformidling innen alle fagområder og stillingskategorier. Vi garanterer en rask og profesjonell rekrutteringsprosess uansett hvor i landet stillingen ligger. People, matching great talent, with great companies

Hei vår nye kollega!

Er du allsidig og liker å samarbeide med dine kolleger? Har du gode evner til selvstendig planlegging og gjennomføring av egne arbeidsoppgaver? Liker du å arbeide i et hektisk arbeidsmiljø Da kan du være den nye Logistikkoperatøren vi er på jakt etter!

Vår kunde er stor og produserer diverse produkter til Offshore og marine-industrien. Deres suksess avhenger av de ansattes kompetanse, driv og motivasjon.

Logistikkavdelingen som er på Askøy, skal være med å sørge for at våre ordrer blir levert til riktig tid og kvalitet. Vi er fageksperter, har et dynamisk miljø hvor vi hver dag løser nye utfordringer, og vårt fokus er å skape suksess for våre kunder. Vi ser fortrinnsvis etter deg med fagbrev i logistikkfaget og som tenker HMS i alt du gjør.

 

Dine hovedarbeidsoppgaver vil være

  • Interntransport
  • Lasting/lossing med gaffeltruck og kran
  • Containerpakking
  • Pakking av ferdige produkt
  • Varemottak
  • Forsendelse

 

Vi kan tilby:

  • Et trivelig og godt arbeidsmiljø. Kolleger som er vant til å vise initiativ, være ambisiøse både på egne og teamets vegne.
  • Vi er et stabilt team med variert sammensetning av erfaring og ansiennitet. Den enkeltes erfaring deles med de øvrige på avdelingen, vi er spesielt opptatt av at nyansatte skal få ta del i denne kompetansen. Du vil ha karrieremuligheter 
  • Vi har konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings og pensjonsordninger. Du vil også få tilgang til diverse velferdsgoder slik som bedriftshytte og mulighet for trening og svømming.

Arbeidssted er på 5329 Florvåg. Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til Kristin Martine Sande, tlf: 45141518. kms@people.no

Søknadsfrist: 15.05.2024

Om arbeidsgiveren

Vår kunde er en pumpeprodusent med base i Bergen. Selskapet ble etablert i 1938 og er nå en verdensdekkende organisasjon med avdelinger på tre kontinenter. I dag har selskapet 1300 ansatte og er en ledende produsent av pumpesystemer for kjemikalietankermarkedet og offshoreindustrien



Om stillingen

Firma People
Sted Eidsvågbakken 1
By Bergen
Fylke Vestland
Arbeidstittel Logistikk operatør
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 377430
Søknadsfrist Snarest. Vi vurderer kandidater fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Kristin Martine Sande
Partner
kms@people.no
10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake