Har du erfaring fra bilmekaniske fag? Vi ser etter deg!
SAGLAND BILVERKSTED AS

Har du erfaring fra bilmekaniske fag? Vi ser etter deg!

SAGLAND BILVERKSTED AS
Sagland Bilverksted er et godt etablert verksted som åpnet i 1994. Vi har lang erfaring innen vårt fagfelt, og har oppdatert kompetanse på de fleste bilmerker. Vårt verksted ligger i flotte lokaler i Fabrikkveien 2 på Forus. Vi er et bilverksted som tilbyr våre kunder førsteklasses service til konkurransedyktige priser, hvor alle garantier blir ivaretatt. Vår stempel i serviceheftet er like gyldig som merkevarestedets. Vi opererer utelukkende med bildeler av OE-kvalitet og Matching Quality, som gjør at delene vi bruker er av minst like god kvalitet som originalmonterte deler.

Bli en del av Sagland Bilverksted AS - Med kompetanse og godt arbeidsmiljø i fokus

Er du en dyktig og dedikert bilmekaniker? Vil du være en del av et godt kollegialt miljø i flotte lokaler i Fabrikkveien 2 på Forus? Sagland Bilverksted søker nå etter mekanikere, og du er velkommen til å bli en del av vårt lag!

Hvorfor velge Sagland Bilverksted? 

Sagland Bilverksted er et godt etablert verksted som åpnet i 1994, vi er stolte av vår lange erfaring og gode kompetanse på de fleste bilmerker. Vi tilbyr kunder god service til en konkurransedyktig pris samtidig som alle garantier i behold! Vi har et erfarent team som står klare for å tilby tjenester som service, EU-kontroll og reparasjoner på alle bilmerker, også el-biler. Hos oss har du mulighet til å bli en del av en dynamisk hverdag hvor nye utfordringer venter rundt hvert hjørne.

Dine fordeler hos oss:

  • Konkurransedyktig lønn: Vi verdsetter din erfaring og innsats, og belønner deg ut ifra dette.
  • God forsikrings- og pensjonsordning: Din trygghet er viktig for oss, det samme er din fremtid etter et langt liv i arbeid, derfor kan vi stolt tilby gode ordninger innen forsikring og pensjon.
  • Mulighet for utvikling: Det er viktig for oss at du har mulighet for å utvikle deg i takt med din erfaring og lidenskap. 
  • Et godt kollegialt miljø: Et kollegie som trives på jobb, vil også trives ellers. Vi er stolt av vårt team som bidrar til stor takhøyde, godt humør og god arbeidsinnsats.
  • Variasjon: Vi er et frittstående bilverksted som jobber med en stor variasjon av ulike bilmerker, dette skaper varierte og spennende arbeidshverdager. 

Din rolle hos Sagland Bilverksted:

  • Utføre reparasjoner og bistå til vedlikeholdsarbeid i tjenester knyttet til for eksempel AC-service, bremsekontroll og systemscan, service på el-biler og hybrider, hjulstillingskontroll, oljeskift, og generelt vedlikehold.
  • Løs tekniske utfordringer med entusiasme og kompetanse.
  • Utføre arbeider i forbindelse med dekk- og hjulskift.
  • Utføre regelmessige EU-kontroller på kjøretøy.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som bilmekaniker for lette kjøretøy.
  • PKK-bevis (dette er ikke et krav, men en fordel).
  • Beherske skandinavisk språk, muntlig og skriftlig.
  • Minimum 1-2 års erfaring som bilmekaniker.

Vi leter etter deg som:

  • Kan stoles på og er pålitelig.
  • Legger stolthet i arbeidet ditt og viser dedikasjon til kundene.
  • Trives i et godt kollegialt miljø, er blid og imøtekommende.

Identifiserer du deg med dette? Vi gleder oss til å høre fra deg.
For mer informasjon om stillingen kontakt vår rådgiver i Karriereflyt, Andrine Sanden // Telefon: +47 922 25 197 // Mail: andrine@karriereflyt 

For å søke klikker du på "knappen" Søk på stillingen! Vi vurderer søknadene fortløpende og oppfordrer deg til å sende din søknad allerede i dag.

Ser frem til å motta din søknad!

 



Om stillingen

Firma SAGLAND BILVERKSTED AS
Sted Fabrikkveien 2
By Stavanger
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Bilmekaniker
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 360566
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Andrine Sanden
Rekrutteringsrådgiver
andrine@karriereflyt.no
14 Ledige stillinger

Søk her Tilbake