Centric Finance Professionals AS

Har du erfaring med 24 Seven? Se her!

Centric Finance Professionals AS
Centric Finance Professionals er spesialister på bemanning og rekruttering innen økonomi og arkiv. Vi er en del av Centric-konsernet med over 5000 ansatte i Europa. I Norge har vi en spennende reise foran oss. Vi har en ambisiøs målsetning om sterk vekst og er derfor på jakt etter de beste hodene innen økonomi og arkiv. I Centric vil du få utfordrende oppdrag i et sterkt fagmiljø. Vi tilbyr faglig utvikling og utfordrende oppdrag hos noen av landets mest spennende selskaper. Vi har vårt hovedkontor i Oslo og regionskontorer som dekker områdene Akershus, Buskerud og Vestfold.
På vegne av vår kunde i Drammen søker vi deg med erfaring med 24 Seven Office! Dette er en spennende bedrift, hvor du blir en del av et veldig interessant miljø! Det er en bedrift som tar på seg spennende prosjekter og er nytenkende! Dette er et kortere engasjement med konkurransedyktige betingelser, hvor det er muligheter for forlengelse. Bedriften holder til i et stilig bygg sentralt i Drammen! 
 
Oppstart er snarest, vi anmoder derfor til å søke raskt ved interesse!
 
Her er arbeidsmengden stor, og du vil bli satt i arbeid raskt. På grunn av at kunden har byttet system til 24 Seven Office, så trenger de en ressurs som kan ta seg av store deler av bokføringen i en periode. Det er derfor viktig at du har rett erfaring og evner å sette deg inn i ting raskt. Derfor vil også god regnskapsforståelse og sterke Excel-ferdigheter være sentralt. Videre er det viktig å kunne jobbe raskt og effektivt.
 
Som person er du omgjengelig og ønsker å bidra til et godt miljø på arbeidsplassen. Samtidig er du profesjonell og ønsker å gjøre en dyktig jobb! Med det følger et nøyaktig og effektivt arbeid.
 
Her er det et raskt behov, så søk på stillingen ved første anledning! Har du spørsmål til stillingen kan du ta kontakt med rådgiver Fredrik Boldt på: Fredrik.boldt@centric.eu. 
 

Om jobbet

Selskab Centric Finance Professionals AS
By Drammen
Region Viken
Hjemmeside Click here
Titel Regnskapsfører
Tiltrædelse Snarest
Løn Etter avtale
Stillinger 1
Følg os på
Jobreg ID 120195
Frist for indsendelse Søknader behandles fortløpende

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil