Dreamwork Talents AS

Har du erfaring med salg, men ønsker å bevege deg over mot eksisterende kunder?

Dreamwork Talents AS
Hos oss i Dreamwork jobber vi med rekruttering og bemanning, og leverer tjenester til både privat og offentlig sektor innenfor en rekke ulike fagområder. Vi er opptatt av at du som kandidat finner drømmejobben og at du som kunde finner drømmekandidaten, Vi vet at det å skape tillit og lytte til deg, enten du er kunde eller kandidat, er avgjørende for å ansette rett person til rett stilling. Vårt team består av dyktige rådgivere som alltid er tilgjengelig for både kunder og kandidater, og som er eksperter på sine fagområder. Dreamwork - What is your dream?

Har du erfaring med salg og brenner for å skape de beste kundeopplevelsene? På vegne av hovedkontoret til Talkmore ser vi nå etter deg som vil være med på lansering av et helt nytt produkt til deres kunder. Her vil du være med på en helt ny satsing for et stort selskap i vekst! 

Talkmore har siden 2007 vært heleid av Telenor og var Norges første rendyrkede internettbaserte mobilabonnement og er en ledende aktør i sin bransje. Talkmore kan tilby billige og enkle mobilabonnementer med full Telenordekning. Nå beveger de seg mot en helt ny bransje ved å tilby energrivennlig strømavtale til deres store kundenettverk! 

I denne stillingen vil du være i dialog med eksisterende kunder hvor du tilbyr deres helt nye energivennlige strømavtale. Ettersom man er i dialog med Talkmore sine eksisterende kunder kan man tilby dem gode priser på en svært konkurransedyktig strømavtale, uten skjulte kostnader! 

Dette er en unik mulighet for deg som vil jobbe i et trygt selskap, ha gode lønnsvilkår og være med på å skape en suksesshistorie!


Ønskede kvalifikasjoner:   

  • Har erfaring med salg over telefon  

  • Trigges av konkurranser og synlige resultater 

  • Er en humørspreder som brenner for gode kundeopplevelser  

  • Ønsker å utvikle deg innen salg og/eller markedsføring 

 

Vi tilbyr:  

  • Spennende stilling hvor du representerer et helt nytt produkt

  • Arbeidstid 09:00 – 17:00, mandag - fredag  

  • Fastlønn + svært gode bonusordninger  

  • Topp moderne lokaler med gode fasiliteter og kantine 

  • Karrieremuligheter i et stort selskap i vekst 

 

Virker dette som en spennende mulighet for deg? Vi vurderer alle søknader fortløpende! Trykk på «søk her» øverst til høyre for å registrere profil.  Om stillingen

Firma Dreamwork Talents AS
Sted Gjerdrums vei 11
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salgskonsulent
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Fastlønn + bonus
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 163801
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Sigrid Tonning Buch
Talent Acquisition - Recruiter
stb@dreamwork.no
12 Ledige stillinger

Suada Hadzalic
Avdelingsleder
sh@dreamwork.no


26 Ledige stillinger

Søk her Tilbake