Sopra Steria

Har du erfaring med utvikling, teknisk testing eller ytelse? Vi ser etter deg!

Sopra Steria
Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid. I Norge har vi 1800 medarbeidere, som ikke bare har sikret en årlig omsetning på 2,7 milliarder kroner i 2019, men også sørget for at vi de fire siste årene er blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim og Stavanger. Vi er del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med 46 000 medarbeidere i 25 land.
Torsdag kveld før Black Friday gikk alle alarmer hos en kjent forretning, da nettsiden deres begynte å henge i forbindelse med økt trafikk. Brukere ble kastet ut, nettbutikkløsningen fungerte ikke og det lå an til fullstendig kollaps for Black Friday-omsetningen, både på nett og ute i butikk. En av våre ytelsesspesialister tok utfordringen på strak arm, og fredag klokken 06:00 var vedkommende på plass hos kunden for å bistå. På 30 minutter hadde spesialisten rigget opp vår løsning, og innen en time løst opp i første flaskehals. Både kapasiteten for totalt antall brukere og responstid ble fikset, og kunden kom gjennomdagen uten ytterligere problemer. De nådde sine budsjetter og var rigget for å komme seg gjennom resten av julehandelen. Høres ikke dette spennende ut?

Vi ønsker å inkludere deg i et team som jobber med last, ytelsestest og rådgivning. Teamet er en del av et meget sterkt og aktivt miljø innen test og kvalitetssikring og er tett knyttet til vårt utviklingsmiljø. Du vil få mulighet til å prøve deg i flere varierte prosjekter, domener og kunder, samtidig som du får spisset deg innen ytelse. Du vil kunne være med å løse kritiske problemer for våre kunder som gir ekstremt høy verdi. For eksempel å unngå nedetid ved Black Friday eller kvalitetssikre ytelse i mobilapper med store kundemasser og samfunnskritiske applikasjoner med ekstreme krav til oppetid og respons.

Hvem er du?
Du har gjerne teknisk bakgrunn og erfaring med utvikling, teknisk testing eller ytelse. Du har gode problemløsningsferdigheter, og et ønske og motivasjon til å finne og løse ytelsesproblemer. Du trives i team, men evner også å grave deg ned i oppgaver og jobbe selvstendig. Du ønsker å jobbe med ytelsestest som kode, identifisere og løse ytelsesproblemer med hjelp av forskjellig verktøy. Det er en fordel hvis du har erfaring med ytelsestesting i store virksomheter og systemløsninger med høyt datavolum og last. Du liker å dele din kunnskap samtidig som du hele tiden ønsker å lære deg nye ting. Vi har mange faggrupper, og vi ønsker og håper at du vil ta del i en eller flere av disse.

Nøkkelegenskaper:
  • Erfaring med programmering
  • Kjennskap til webteknologi
  • God forståelse for business- og sluttbrukerperspektivet
  • Fullført høyre utdannelse

Gode grunner til å velge oss:
Først og fremst får du jobbe i en avdeling med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier og du vil jobbe sammen med kolleger med godt humør og masse stå-på-vilje. Dette er en stilling der du aldri vil slutte å utvikle deg. Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn til at vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass tre år på rad.

Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, vi har flere bedriftshytter, du får bidrag til treningssenter og en ekstra ferieuke, som gir til sammen seks uker ferie i året.

To all recruitment agencies without a base agreement: Sopra Steria does not accept resumes from agencies with whom we do not have an agreement. Please do not forward resumes to our jobs alias, Sopra Steria employees or any other company location. Sopra Steria is not responsible for any fees related to unsolicited resumes.
 


Om stillingen

Firma Sopra Steria
Sted Biskop Gunnerusgate 14 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Ytelsesspesialist
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 163537
Søknadsfrist 22.10.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Jennifer Blechar
Director Applications
jennifer.blechar@soprasteria.com
4 Ledige stillinger


Søk her Tilbake