TEMP-TEAM avd. Trondheim

Har du jobbet i revisjon i mange år, eller ønsker du å gjøre det?

TEMP-TEAM avd. Trondheim
TEMP-TEAM rekruttering og bemanning leier ut arbeidskraft og bistår våre kunder med rekruttering til faste stillinger. Vi har 400-500 medarbeidere utleid til enhver tid og er kjent for kvalitet, personlig kontakt og for å formidle profesjonelle kandidater. TEMP-TEAM ble etablert i Norge i 1985, og har i dag 50 fast ansatte medarbeidere. Vi inngår i JuhlerGroup, en internasjonal gruppe med hovedkontor i København. Hovedkontoret i Norge ligger sentralt i Oslo sentrum. I tillegg har vi kontorer i Bergen, Drammen, Helsfyr, Hønefoss, Jessheim, Kolbotn, Kristiansand, Lillestrøm, Sandvika, Sarpsborg, Skøyen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Vi har også en spesialistavdeling for Bil og mekanikk.
På vegne av et mellomstort revisjonsselskap i Trondheim ser vi etter ansatte.

Oppdragsansvarlig revisor med 5-10 års erfaring:
Her har du som har en god del erfaring fra revisjonsbransjen mulighet til å komme inn i et selskap i vekst! Filosofien til selskapet er at her skal man få utvikle seg og finne et arbeidsmiljø man trives i og finner utfordringer i. Du vil få ansvaret for en portefølje samt være med på å sette kursen for selskapet videre.

Revisormedarbeider med 2-5 års erfaring:
Har du allerede rukket å bli litt varm i trøya i ditt embete som revisor må du se her. Spennende caser å jobbe med, faglige utfordringer og flotte kolleger som gjerne bistår deg. I tillegg kan vi friste med et veldig godt sosialt miljø, med reiser hvert år, julebord med følge som noen av aktivitetene sammen.

Nyutdannet revisor:
Har du nettopp tatt revisjonsutdanningen og ser for deg en karriere innenfor ditt fagfelt har du her muligheten til en flott start! Her vil du få utfordringer utover de vanlige, men med god faglig rettledning. En mer spennende start på karrieren kan man knapt ønske seg!

Oppdragsgiver er et mellomstort revisjonsselskap med gode rutiner, flotte fagfolk og freshe lokaler. De har en variert portefølje av spennende kunder og godt tilsig av nye oppdrag.

Ønsker du å vite mer om selskapet eller stillingene, ta gjerne kontakt med Tone Severin på 982 44 767 eller tse@temp-team.no.

Om stillingen

Firma TEMP-TEAM avd. Trondheim
Sted Rosten
By Trondheim
Fylke Trøndelag
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Revisor
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 160101
Søknadsfrist Søknader behandles fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Tone Merete Severin
Seniorrådgiver
tse@temp-team.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake