Christiania Personell AS

Har du kjennskap til anleggsmaskiner, flink til å prate med folk og er klar for unik mulighet?

Christiania Personell AS
Christiania Personell as er et vikar- og rekrutteringsbyrå med lang erfaring og meget gode resultater. Siden 1998 har vi årlig skaffet jobb til hundrevis av mennesker, vi har opparbeidet et stort næringslivsnettverk og har bl.a. vært kåret til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv. Vi har kontorer i Oslo og på Hamar.
På vegne av vår kunde søker vi en energisk kundemottaker med teknisk forståelse.

Vår kunde er en av landets ledende aktører innen sitt felt. Bedriften har avdeling i Oslo, Bergen og hovedkontor i Brumunddal. Selskapet har selgere og servicepartnere som dekker hele Norge. De har god og solid økonomi med en omsetning i 2018 på 400 millioner.
Avdelingen i Oslo består pr. nå av en avdelingsleder og to mekanikere.

Arbeidstid: 07-15 eller 08-16, etter eget ønske
Arbeidsted: Alnabru
Oppstart: Etter avtale
Varighet: 6. mnd. engasjement, med mulighet for forlengelse og fast ansettelse på sikt

Vår kunde er i en endringsfase og tilbyr derfor en unik mulighet for stor utvikling og mer ansvar for rett person. Du får god opplæring, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og et uformelt arbeidsmiljø i en solid bedrift.

Arbeidsoppgavene dine vil være og ta imot besøkende kunder, registrere serviceoppdrag, håndtere salg og levering av anleggsmaskiner, selge slitedeler og tilleggsutstyr, samt kundeoppfølging per telefon og epost. Du vil du også være en støtteperson for deres mekanikere.

Vi ser etter deg som er imøtekommende og gir kunden det lille ekstra, og det er derfor viktig at du stortrives i rollen som relasjonsbygger. I tillegg er det viktig at du har en viss teknisk forståelse og interesse for anleggsmaskiner, samt snakker norsk flytende. Du kan gjerne ha fagbrev eller en mekanisk bakgrunn, men det er ikke et krav.
Du møter kundene med mye energi og er hjelpsom: Kundene skal få en god opplevelse og komme tilbake til deg!
Du vil etterhvert få mye ansvar og må trives med dette. Det er et lite miljø med flat struktur, og du vil bli en viktig del av denne bedriften. Det er derfor et ønske om at du er strukturert og holder god oversikt for hele avdelingen.

Har du lyst på en selvstendig rolle i en solid bedrift med mulighet for fast ansettelse og store utviklingsmuligheter? Da er du kanskje rett person!

CV og søknad sendes til Christiania Personell ved at du følger linken «Søk på stillingen» og deretter velger om du vil søke via LinkedIn, Jobreg.no eller ved å laset opp egen CV. Ta kontakt ved spørsmål underveis i søkeprosessen.
Spørsmål kan rettes på e-post til Cathrine eller Jonas: cathrine@christianiapersonell.no eller jonas@christianiapersonell.no, eller på 22 34 90 00. Stillingen besettes fortløpende og alle henvendelser behandles konfidensielt.

 

Om stillingen

Firma Christiania Personell AS
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Kundemottaker
Stillinger 1
Jobreg ID 108041
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Cathrine Edelman
Rekrutteringskonsulent
cathrine@christianiapersonell.no
5 Ledige stillinger

Jonas Hellan Larsen
Seniorkonsulent (Oslo)
+4722349003
jonas@christianiapersonell.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake