Har du lyst til å jobbe med HR på konsernnivå i en dynamisk og uformell organisasjon?
Jobzone AS

Har du lyst til å jobbe med HR på konsernnivå i en dynamisk og uformell organisasjon?

Jobzone AS
Jobzone er det tredje største bemanningsselskapet i Norge. Vi betjener de fleste bransjer og et bredt spekter av yrkesområder innen privat og offentlig sektor. Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Derfor har vi 35 lokale kontorer rundt om i Norge som ivaretar vår viktige rolle som en nær arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Jobzone er en del av Jobandtalent, den raskest voksende aktøren i rekrutterings- og bemanningsbransjen globalt, med hovedkontor i Madrid og virksomheter i de største europeiske markedene, USA og Sør-Amerika. Jobzone oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett alder, kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, hull i CV-en eller behov for tilrettelegging.

Til nyopprettet stilling i Jobzone søker vi en HR-rådgiver som får energi av å forenkle andres hverdag. Her er du allerede kjent som en «go to» i din normale hverdag.

Sammen med kollegaer i konsernets HR-avdeling vil du være et sentralt kontaktpunkt for våre datterselskaper; Jobzone Norge, Jobzone Tech, HR-huset, Nordic Care og Podium - som alle verdsetter og ser viktigheten av jobben du gjør.

Du vil få bred kontaktflate i de forskjellige virksomhetene og får jobbe allsidig med HR-faglige spørsmål. Hos oss vil du få en variert arbeidshverdag med interessante arbeidsoppgaver og stor grad av autonomi og mulighet for faglig utvikling. Stillingen rapporterer til HR-direktør som sitter i selskapets ledergruppe.

Du vil i stor grad jobbe med og få eierskap til:

  • Rådgivning innen HR-faglige spørsmål til ledere og medarbeidere
  • Utvikling av digitale og interne opplæringsplattformer
  • Forbedring, utvikling og implementering av HR-prosesser og rutiner
  • Konsernets bærekraftsarbeid
  • HMS og GDPR
  • HR-analyse og HR-rapportering for ledere og HR
Hvem ser vi etter?
Vi søker deg som har noen års praktisk erfaring fra en operativ HR-rolle. Du er glad i folk, er god på å bygge relasjoner og er en positiv bidragsyter til et godt arbeidsmiljø. Du trives med varierte arbeidsoppgaver og bidrar aktivt i det operative HR-arbeidet. Samtidig er du nysgjerrig på nye utfordringer og tar initiativ til å få ting gjort. Vi ønsker at du trigges av optimalisering og forbedring og har solid systemforståelse. Hos oss skjer det mye, og det er viktig med orden i sysakene – struktur og nøyaktighet verdsettes, og at du står trygt plantet når det går en kule varmt.

Ønsket bakgrunn:
  • Høyere utdanning, gjerne innen HR
  • 3-5 års praktisk erfaring fra en operativ HR-rolle
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og engelsk
  • God erfaring med bruk av excel og digitale verktøy
Som vår nye kollega får du en trivelig arbeidsplass med et uformelt og inkluderende miljø sentralt plassert i Nydalen. Her er det flat struktur og korte veier til beslutningstakere hvor dørene er åpne og alle er på fornavn. Vi er en sosial gjeng og har flere hyggelige arrangementer gjennom året og en felles årlig samling for hele konsernet. Vi legger til rette for trening i arbeidstiden og mulighet for hjemmekontor. 

Vil du søke? Høres stillingen interessant ut og tror du at du har det som skal til? Da hører vi veldig gjerne fra deg. Vi intervjuer aktuelle kandidater fortløpende og ansetter når vi finner deg! Slik som stillingen er tenkt at skal forenkle hverdagen til andre, ønsker vi å forenkle søknadsprosessen din. Glem malen du har på søknadsbrev om du ikke har noe spesielt å si, og la din CV og erfaring snakke for seg. Søk via søknadslenken. 

Spørsmål? Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med Hilde eller Tone i HR-huset. 

Søknadsfrist: Søk heller tidlig enn sent, og senest innen 12.05.2024

Oppstart: 1. september 2024. Vi tar selvsagt hensyn til oppsigelsestid. 

Arbeidssted: Nydalen, Oslo. 

Om stillingen

Firma Jobzone AS
Sted Sandakerveien 114b
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel HR-rådgiver
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 376245
Søknadsfrist Snarest og senest 12. mai 2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Tone Odvold
Daglig leder i HR-huset
tone.odvold@hrhuset.no
1 Ledige stillinger

Hilde Kårhus
Seniorrådgiver i HR-huset
hilde.karhus@hrhuset.no
1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake