Har du salgserfaring og ønsker å forbedre livskvaliteten til bedrifter i Norge?
NILFISK AS

Har du salgserfaring og ønsker å forbedre livskvaliteten til bedrifter i Norge?

NILFISK AS
Nilfisk er en global leder innen profesjonelt rengjøringsutstyr, med rundt 4700 dedikerte ansatte og en omsetning på 1,069,5 mEURO. Med egne salgskontorer spredt over mer enn 40 land og 9 produksjonssteder i 6 land, samt et robust distributørnettverk, når Nilfisks produkter ut til over 100 land verden over. I Norge alene, står selskapet for en omsetning på ca. 210 millioner kroner. Mer informasjon: https://www.nilfisk.com/nb-no/ https://www.nilfisk.com/ https://www.nilfisk.com/nb-no/om-nilfisk/sustainability/
Nilfisk søker Distriktssjef StorOslo

Vil du bidra med å realisere bærekraftig rengjøring? Har du salgserfaring og ønsker å forbedre livskvaliteten til bedrifter i Norge?

Bærekraftig vekst, langsiktige endringer for en bedre verden!
Sterk merkevare - Verdensledende leverandør

Nilfisk er en ledende leverandør innen rengjøring og hygiene, kjent for selskapets fokus på bærekraftige løsninger og innovasjon. Nilfisk investerer i forskning og utvikling for å introdusere nyskapende teknologier som oppfyller kundenes behov. Å være en del av Nilfisk betyr å tenke utenfor boksen, bringe dine inspirerende ideer ut i livet, dele resultatene og å lære av tilbakeslagene dine.

Til teamet Field Sales søker vi nå en engasjert Distriktssjef for StorOslo-området.

Teamet: 
Salgsorganisasjonen i Norge består av over 20 ansatte fordelt på ulike segmenter, inkludert KAM – Nasjonale kunder, Field Sales, Konsument, og i tillegg en betydelig Serviceavdeling. Field Sales-teamet, hvor du vil ha ditt ansvar, består av 10 Distriktsansvarlige, derav åtte menn og to kvinner. Hver av disse ansvarlige opererer innen sine geografiske områder og har ansvaret for salg av et bredt spekter av PROFF-produkter, fra små til store maskiner og roboter.

Nilfisk setter stor vekt på profesjonalitet i arbeidsmiljø, men samtidig er det en tillitsvekkende, uformell tone og solidaritet blant de ansatte. Her får du ikke bare støtte fra ledelsen, men også fra dyktige kolleger som er dedikerte til felles suksess. Din salgsleder vil ikke bare ønske at du skal lykkes, men vil aktivt støtte din personlige og faglige utvikling. Du vil bli gitt betydelig frihet til å utforske og vokse, samtidig som salgsleder vil være tilgjengelige som en god sparringspartner og coach.

I en overgangsperiode vil du få muligheten til å jobbe tett med den nåværende distriktssjefen, som skal gå over i en ny spesialistrolle. Dette gir en unik mulighet til å dra nytte av erfaringen og kunnskapen mens du tar over ansvaret for StorOslo-området.

Hvem vi ser etter:
Vi ser etter en selger med erfaring i å selge løsninger, fokusert på kvalitet fremfor pris. Bransjeerfaring er en fordel, men ikke et krav da Nilfisk tilbyr en omfattende "On-boarding prosess" og kontinuerlig støtte. Kanskje har du en lignende rolle fra retail og et annet segment? Vi ser etter en tillitsskapende, nysgjerrig og selvgående person som trives med å være på veien og har interesse for teknologi.

Ansvars- og arbeidsoppgaver inkluderer:
  • Ansvar for Norges viktigste distrikt som er StorOslo
  • Salg av løsninger og produkter til sluttkunder gjennom forhandlere eller på etablerte kontrakter
  • Veilede forhandlere for å finne riktig produktportefølje og serviceløsninger for sluttkunder
  • Etablere og opprettholde gode relasjoner med forhandlere, uteselgere og butikkselgere
  • Oppfølging av avtaler med eksisterende og nye Key Account-kunder
  • Gjennomføre kampanjer, aktiviteter, demoer og salgsfremmende tiltak
  • Delta på messer og felles kundeevents
Hva Nilfisk tilbyr:
  • Et dynamisk arbeidsmiljø med høy trivsel og faglig stolthet.
  • En grundig "On-boarding prosess" og kontinuerlig utvikling.
  • Konkurransedyktige betingelser og bonus basert på teaminnsats.
  • En solid merkevare med internasjonal anerkjennelse.
  • Et selskap som tar bærekraft på alvor og er dedikert til å gjøre en positiv forskjell i verden.

Bli med på reisen mot en renere og tryggere verden med Nilfisk!

Søknadsprosess:
Er du klar til å gjøre en endring? Kontakt B2B Salg AS v/Mona BO Hauge, telefonnummer 928 84 556, for å sende din søknad og CV. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Nilfisk er forpliktet til mangfold og oppfordrer kvinner spesielt til å søke.

Bærer du med deg salgserfaring og ønsker å være en del av Nilfisks visjon om en renere og mer bærekraftig fremtid? Søk nå!
 

Om stillingen

Firma NILFISK AS
Sted Bjørnerudveien 24
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Distriktssjef for StorOslo til Nilfisk
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 367679
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mona BO Hauge
Senior Business Consultant
mona.hauge@b2b.no


11 Ledige stillinger

Søk her Tilbake