Christiania Personell Hamar AS

Har du stå-på-vilje og erfaring med stortruck (T8)?

Christiania Personell Hamar AS
Christiania Personell as er et vikar- og rekrutteringsbyrå med lang erfaring og meget gode resultater. Siden 1998 har vi årlig skaffet jobb til hundrevis av mennesker, vi har opparbeidet et stort næringslivsnettverk og har bl.a. vært kåret til "Gasellebedrift" av Dagens Næringsliv. Vi har kontorer i Oslo og på Hamar.
Vi søker en ærlig, pålitelig og samarbeidsvillig truckfører/logistikkmedarbeider som er dreven på å håndtere store og tunge kolli.

Arbeidsoppgaver vil innebære å kjøre ut kolli fra fabrikk, koordinere med transportører og laste opp kolli på biler. Stillingen vil også kunne innebære å serve fabrikken med varer og bidra til å holde orden på arbeidsplassen.
Som truckfører vil du kjøre både stortruck (T8) og motvektstruck (T4), og det er derfor viktig at du har bred erfaring med begge deler.

Arbeidstid: 0700-1530 man-tors, 0700-1330 fredag.

Kvalifikasjoner:
  • Truckbevis T1-T4 og T8
  • Bred erfaring fra truckkjøring med både T4 og T8
  • Ærlig, pliktoppfyllende og pålitelig
  • Samarbeidsvillig, interessert og god til å kommunisere
  • Kan kommunisere på norsk
  • Er fleksibel og tilgjengelig 
Hvorfor jobbe via Christiania Personell Hamar as?
Våre oppdragsgivere befinner seg i Innlandet og kjennetegnes som seriøse, ryddige firmaer med gode arbeidsforhold. Vi kredittsjekker, besøker og vurderer alle våre oppdragsgivere, og dersom du blir utleid via Christiania Personell Hamar as skal du være trygg på at vi har gjort et grundig forarbeid for å sikre deg en best mulig arbeidshverdag.

CV og søknad sendes til Mari Aino Øieren i Christiania Personell Hamar ved at du følger linken «Søk på stillingen» og deretter velger om du vil søke via LinkedIn, Jobreg.no eller ved å laste opp egen CV. Ta kontakt ved spørsmål underveis i søkeprosessen.

Spørsmål om stillingen kan rettes på e-post til mari@christianiapersonell.no eller på tlf: 41161483. Stillingen besettes fortløpende.
 

Om stillingen

Firma Christiania Personell Hamar AS
Sted Kirkebakken 3
By Hamar
Fylke Innlandet
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Truckfører logistikkmedarbeider
Tiltredelse Snarest/etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 158963
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mari Aino Øieren
Daglig Leder (Hamar)
mari@christianiapersonell.no
1 Ledige stillinger

Søk her Tilbake