Hennig-Olsen Is søker Salgssjef Proff
Hennig-Olsen IS AS

Hennig-Olsen Is søker Salgssjef Proff

Hennig-Olsen IS AS
Hennig-Olsen Is AS er en ledende produsent og markedsfører av iskrem og frosne desserter - med en markedsandel på ca. 45% i Norge. Bedriften er en av Nordens eldste iskremprodusenter - etablert i Kristiansand i 1924. Vi omsetter for over 1 milliard kr. årlig og antall årsverk utgjør ca. 280. Hennig-Olsen Is er kjent for innovativ produktutvikling - og vår visjon er at vi skal være kjent for den beste iskremen - Kremen av Iskrem. Hennig-Olsen Is er rangert som en av de sterkeste merkevarene i Norge. Virksomheten er sertifisert etter NS-ISO 9001 (Kvalitet), ISO 14 001 (Miljø) og 22 000 (Mattrygghet). Hennig-Olsen Is er en multietnisk arbeidsplass med over 30 ulike nasjonaliteter. Vi er sertifisert etter standarden 'Likestilt arbeidsliv', og de siste årene har bedriften mottatt flere nasjonale priser for sitt arbeid med mangfold, inkludering, likestilling og kompetanseutvikling. Vi skal være en attraktiv arbeidsplass med engasjerte medarbeidere som brenner for våre verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig

Salgssjef Proff

Hennig-Olsen Is er en av Norges sterkeste merkevarer, velkjent for den gode smaken. Vi søker nå etter en strategisk og erfaren Salgssjef med bakgrunn fra Horeca/KBS. Du vil ivareta og videreutvikle vår posisjon innen serverings- og conveniencebransjen. Vi har en markedsledende posisjon i Norge med en stolt tradisjon, vi søker en initiativrik person som er forhandlingsvant og som kjenner dynamikken i proffmarkedet.
 
  • Har du ledererfaring fra Horeca og KBS?
  • Er du vant til å lede forhandlinger på høyt nivå?
  • Er du analytisk, strategisk og med god forretningsforståelse?

Da er du den vi søker etter – en dynamisk og operativ Salgssjef Proff som ønskes velkommen inn i vårt team hos Hennig-Olsen Is!
Som Salgssjef Proff hos oss vil du være ansvarlig for å utarbeide kjedeplaner/vekstplaner og aktivitetsprogram i samarbeid med kunder og vår Trade Marketing avdeling.
Du skal lede, motivere og utvikle Proff teamet, delta aktivt i kjedeforhandlinger, kundemøter, arrangementer som messer, og workshops. Du må ha med deg et brennende engasjement, være årvåken på trender og en unik evne til å bygge langsiktige gode relasjoner.
I samarbeid med marked og produktutvikling skal du bidra til vekst gjennom innovasjonsprosjekter som setter nye standarder i markedet. Du vil også være ansvarlig for å utarbeide produktsortiment med kjeder/ kunder innen eget ansvarsområde i proffmarkedet.
Salgssjef Proff er en «kremen av iskrem» ambassadør: Stoltheten du har for våre produkter og konsepter skal skinne gjennom når du representerer Hennig-Olsen Is overfor kunder og kjeder.

For å lykkes i denne rollen ser vi for oss at du har følgende kvalifikasjoner
  • Relasjonsbygger, med solid ledererfaring fra Horeca- og/eller conveniencebransjen
  • Erfaring med å lede salgsteam
  • Erfaring med innovasjonsprosesser og konseptutvikling
  • Strukturert arbeidsform, strategisk, løsningsorientert med gode kommunikasjonsferdigheter
  • Universitet/Høyskoleutdannelse innen økonomi og/eller varehandel er en fordel, men ikke et absolutt krav
Bli med på en reise fylt med spennende smaker, kreativitet og innovasjon hos Hennig-Olsen Is!
Praktiske opplysninger:
  • Arbeidssted: Oslo / Kristiansand, fleksibelt (reising må påberegnes). Hennig-Olsen Is har også et avdelingskontor på Østerås - Grini Næringspark.
  • Stillingen rapporterer til Salgsdirektør
Hennig-Olsen Is er en bedrift preget av stort mangfold og vi ønsker at våre ansatte skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til stillingen om å søke. Kan du i tillegg identifisere deg med våre verdier: Offensiv, Troverdig, Tydelig og Ordentlig - da ser vi frem til å motta din søknad.

Får du en god følelse? Send din CV i dag! Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

For utfyllende arbeidsoppgaver og ansvarsområder, ta kontakt med Rådgiver/ Partner Stein Henning Larsen i Nor Selection Rekruttering AS på mobil 90 01 98 98 eller pr.mail til shl@norselection.no.

Nor Selection Rekruttering AS er et rekrutteringsselskap som har lang, operativ erfaring fra de bransjene de rekrutterer til.
Selskapet består av 9 rådgivere som hver dag jobber for å tilfredsstille deg og dine behov på best mulig måte, samt finne nye dyktige medarbeidere på vegne av sine oppdragsgivere, i tråd med de verdier og løfter selskapet er basert på.
Du kan lese mer om Nor Selection Rekruttering AS og hvordan de jobber på www.norselection.no
 

About the job

Company Hennig-Olsen IS AS
Place Hannevika
City Kristiansand
County Agder
Webpage Click here
Title Salgssjef Proff
Accession etter avtale
Salary etter avtale
Jobs 1
Follow us on
Jobreg ID 378910
Deadline 31.05.2024

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact person
Stein Henning Larsen
Daglig Leder/Partner
shl@norselection.no


2 Available jobs

Apply here Back