Høyskolen Kristiania - Ernst G. Mortensens Stiftelse

Høyskolen Kristiania søker webredaktør

Høyskolen Kristiania - Ernst G. Mortensens Stiftelse
Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse med studiesteder i Oslo, Bergen og på nett. Stiftelsen Høyskolen Kristiania eier Westerdals Oslo ACT, og sammen har vi 10 000 studenter, 460 ansatte og et spennende utdanningstilbud. Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. Høyskolen dekker studier innenfor ledelse, organisasjon, teknologi, markedsføring, kommunikasjon, forebyggende helsefag, kreativitet, scenekunst og innovasjon.

Kan du tenke deg en viktig nøkkelrolle i kommunikasjonsavdelingen til Høyskolen Kristiania? Akkurat nå søker vi etter en webredaktør.  

Høyskolen Kristiania er Norges nest største private høyskole og nå søker vi en webredaktør som kan ta det overordnede ansvaret for at vi har godt og relevant innhold i våre digitale flater. Vår primærmålgruppe er unge mennesker mellom 18 og 24 år som skal velge utdanning, samt studenter med en noe høyere alder som skal bygge videre på sin kompetanse. Denne målgruppen har god kjennskap til oss som høyskole, men vi ønsker at flere skal vite enda mer om hvilke fag og studieretninger vi kan tilby. Vi ser derfor etter en webredaktør som kan jobbe strategisk og sørge for at vi gjennom godt innhold bidrar til økt omdømme og tydelig posisjonering av Høyskolen Kristiania.

Andre viktige målgrupper inkluderer våre 500 ansatte og 10.000 studenter som allerede jobber og studerer ved skolen, samt andre forskningsmiljøer, foreldre og foresatte, myndigheter og samfunnet øvrig. For oss er det viktig å lage godt innhold som motiverer og interesserer, og som markedsfører både gode forsknings- og samfunnsartikler, samt de utallige arrangementene som holdes i løpet av et år.

Vi ser etter deg som har et ønske om å jobbe med merkevarebygging i en redaksjon sammen med innholdsprodusenter, kommunikasjonsrådgivere og prosjektledere. Det er en fordel om du har hatt en redaktørrolle tidligere da du vil få det overordnede og kreative ansvaret for vårt innhold.

Som person er du en god relasjonsbygger og du liker å samarbeide med kolleger i ulike prosjekter. Du er strukturert og tydelig, gjennomfører det du begynner på og sørger for at deadliner blir overholdt. I tillegg liker du å snakke med og få de gode historiene ut av folk.

Konkrete arbeidsoppgaver

 • Lede og fasilitere redaksjonsmøter

 • Produsere innhold og sørge for at godt innhold blir produsert

 • Samle inn tips og gode historier fra faglig ansatte og studenter

 • Ansvar for dialogen med studenter som leverer innhold til digitale kanaler

 • Deske innhold

Kvalifikasjoner

 • Ha en god penn og gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

 • Redaktørerfaring

 • Høy digital kompetanse, og erfaring med Google Analytics

 • God forståelse for sosiale medier

 • Kjent med SEO og forståelse for dets grunnprinsipper

 • Erfaring fra å styre driften av egne flater

Vi tilbyr spennende og utfordrende oppgaver i en av Norges ledende utdanningsinstitusjoner i vekst, sentralt i Oslo sentrum. Du vil ha en variert og fleksibel arbeidshverdag, preget av et godt arbeidsmiljø og gode kolleger. Som en utdanningsinstitusjon kan vi også tilby gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig.Om stillingen

Firma Høyskolen Kristiania - Ernst G. Mortensens Stiftelse
Sted Kirkegata 24-26
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Webredaktør
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 107829
Søknadsfrist 21.10.2019

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
June Ragnif Johansen
Rådgiver
june@teft.no


4 Ledige stillinger

Eivind Ruud Johnsen
Rådgiver/Partner
eivind@teft.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake