Hoggorm Pizza søker kokk
HOGGORM AS

Hoggorm Pizza søker kokk

"Hoggorm er den punkete lillesøsteren til Michelin-restaurant Lysverket, og ligger bare et steinkast unna i den slitne, men stadig hippere, Nygårdsgaten."

Her serveres det New York style-pizza, østers og naturvin hver dag gjennom hele året. 

Hoggorm vant i 2023 prisen "Byens Beste pizza", stemt frem av leserne av Bergens Tidende, og har siden oppstarten i 2018, servert riff på klassikere og originale pizzaer som "Bacon og Ananas" og "Sopp og sesam" (toppet med dansende fiskeflak). Kjøkkenet har samme råvarefokus som hos sin fine dining-søster, og i tillegg til pizza og østers finnes det alltid en liten meny med småretter laget med sesongbaserte og lokale ingredienser

På drikkesiden kan en finne noe for alle nivåer og budsjett, men fokuset er på små, lidenskapelige produsenter som lager vin med økologisk eller biodynamisk dyrkede druer, enten det er vin på tapp, eller ekslusiv "grower" champagne. 

Hva er det vi ser etter i en kokk?
Er du faglært kokk eller pizzaiolo er det bra, men det viktigste er at du har erfaring fra restaurantkjøkken og at du er en som legger din stolthet i å lage mat på gode råvarer. På Hoggorm sier vi at "Kind is cool!" som betyr at ved siden av å servere digg mat og god drikke er vårt hovedfokus gjestfrihet. Det er derfor vel så viktig at du er en person som trives og får energi av dine kolleger og våre gjester.

Hvordan er det å være kokk hos Hoggorm?
Du jobber med en liten og enkel meny som baserer seg på topp råvarer etter sesong. Noen dager kan du jobbe prepvakt kl 07.00-15.00/08.00-16.00, andre dager jobber du kl 12.00-20.00 eller kl 15.00-23.00/16.00-24.00. 

Totalt er vi rundt 10 fulltidsansatte som jobber godt og tett sammen. Det er kort vei til avgjørelser og økonomien i restauranten er god. 

Vi samarbeider tett med flere restauranter i både inn- og utland, så for deg som ønsker utvikling og karrierevei i bransjen vil det her være gode muligheter.

Lurer du på om Hoggorm er rett for deg?
Send inn søknad eller kontakt Mads Sund på tlf 46 84 64 64. Vi har en konfidensiell søknadsprosess, så verken din arbeidsgiver eller Hoggorm får vite om din interesse før det er avklart med deg.

ABOUT HOGGORM

Hoggorm is a wine and food bar in the city center of Bergen. We opened spring 2018 and have been described in the media as “liberating lawless” and is knows and the “punky little sister of Michelin restaurant Lysverket”. In 2023 we won the peoples choice award BERGENS BEST PIZZA by regional newspaper BT. We have a strong focus on natural wines and high quality produce for our pizzas and small dishes. Hoggorm can seat 70 guests and also has an external outdoor seating area that can fit big parties.

We are open 7 days a week, we serve lunch and late night in the weekends.

 



Om stillingen

Firma HOGGORM AS
Sted Nygårdsgaten 29
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kokk / Chef
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 374560
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mads Sund
Daglig leder | Branchy
mads@branchy.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake