If skadeforsikring

If skadeforsikring søker senior interaksjonsdesigner

If skadeforsikring
If forsikrer alt som betyr noe i livet: mennesker, dyr, boliger, biler og mye mer. Vi hjelper også bedrifter slik at de kan fungere som normalt selv om de skulle få en skade. Takket være våre 6 800 dyktige medarbeidere kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle seg trygge på at de vil få den hjelpen de trenger - hvis noe skulle skje.Som IA-bedrift (Inkluderende Arbeidsliv) er vi opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Waypoint er Ifs største digitale satsing og forsikringsselskapets nye digitale forsikringsplattform for fremtiden. I dag involverer Waypoint 15 utviklingsteam i Norden, og nå er de på jakt etter flere dyktige medarbeidere. Vil du bidra til Waypoints og Ifs videre suksess, samtidig som du får gode muligheter til å utvikle deg selv faglig?

Om du er i tvil om forsikring er digitalt kan du sjekke ut noen av de prosjektene  vi er litt ekstra stolte av her på If – hvordan vi jobber for å være tilstede for kundene våre. Ikke bare når de spør oss om forsikring.

-Hvordan kombinere kjøretrening, teori og kundelojalitet for de som skal ta lappen? Sjekk ut  "Lappen"

-Legekonsultasjon via mobilappen som en del av helseforsikringen pluss en rekke store og små kommunikasjonsløsninger internt.

-I tillegg er vi aktive med en rekke tiltak og kommunikasjonsarbeid som skal bidra til å forebygge skader som følge av bl.a. brann, vær og klimaendringer.

Vi har blitt tildelt prisen for beste kundeservice innen forsikring – og hovedprisen for Norges beste kundeservice uansett bransje! Det er vi selvsagt veldig stolte av, men det viser også deg som vurderer å jobbe hos oss at vi tar alle typer kundeopplevelser på alvor. I sammen med oss i Waypoint vil du få muligheten til å ta del i innovasjon og konseptutvikling som bidrar til uknotete og viktige løsninger for våre kunder.

Om rollen

Som senior interaksjonsdesigner er målet ditt å designe praktiske, effektive og meningsfulle digitale tjenester som tilfredstiller brukerens behov, Ifs kommunikasjons- og forretningsmål og teknologiske muligheter.

I denne rollen vil du gå i dybden når det gjelder å utforske utfordringer og tenke helhetlig på løsninger. Du må være løsningsorientert, se muligheter, utvikle konsepter og ta en aktiv del i arbeidet med å innovere de digitale tjenestene, fra brief til ferdig produkt.

Som senior interaksjonsdesigner er noen av dine hovedoppgaver å:

 • sørge for god brukerinnsikt gjennom research og testing
 • fasilitere idé – og designprosesser
 • visualisere og dele innsikter, konsepter og foreslåtte løsninger
 • kartlegge kundereiser som grunnlag for samarbeid og prioritering
 • jobbe med interaksjonsdesign av digitale brukergrensesnitt – både for tjenester ut mot kunder og interne kundeservice-applikasjoner
 • samarbeide med tverrfaglige team i agile utviklingsprosesser

Vi ser etter deg som har:

 • meget god kunnskap om og erfaring med brukerflatedesign. Om du har jobbet med kundeserviceløsninger, er det en fordel, men ikke nødvendig.
 • meget god erfaring med brukerresearch.
 • mastergrad eller bachelorgrad innen interaksjons- eller industridesign
 • fem år eller mer relevant arbeidserfaring
 • evnen til å jobbe strukturert mot mål for å sørge for videreutvikling og sikre leveranser
 • du må gjerne ha erfaring med UX lead rollen, men det er ikke et krav
 • utmerkede engelskkunnskaper og forståelse for Skandinavisk språk

Hva vi tilbyr:

Hos If vil du møte en agil organisasjon med et åpent og internasjonalt arbeidsmiljø med erfarne, flinke og dedikerte kollegaer i Norden og Latvia. Vi har et sterkt fokus på videreutvikling og oppfordrer alle våre medarbeidere til å ta ansvar for sin egne faglige utvikling. For riktig person ligger det mange spennende muligheter og faglige utfordringer i et miljø der du får jobbe på tvers av avdelinger med mange ulike oppgaver.

Vi har fleksible arbeidstider, moderne treningsfasiliteter der du kan trene i arbeidstiden, gode forsikringsavtaler for deg og din familie og en fantastisk pensjonsordning.

Vi holder til i flotte lokaler på Vækerø i Oslo. Noe reisevirksomhet i Norden må påregnes som en del av jobben.

Vil du bli enda bedre kjent med oss kan du lese mer om Waypoint og arbeidsmiljøet i If her:
https://teft.no/aktuelt/digital-transformasjonsperiode/Om stillingen

Firma If skadeforsikring
Sted Drammensveien 264
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Senior interaksjonsdesigner
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 98870
Søknadsfrist 28.10.2019

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Henrik Sandberg
Rådgiver/Partner
henrik@teft.no


3 Ledige stillinger

Martine Holen
Prosjektleder
Martine@teft.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake