Infrastrukturkoordinator, tekniker
TalentCo (hos kunde)

Infrastrukturkoordinator, tekniker

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Stortinget gjennomfører et prosjekt som utvikler en løsning for å støtte den parlamentariske saksflyten.

Prosjektet går inn i sluttfasen og det er derfor behov for å styrke prosjektet med en ressurs som kan bistå

med oppgaver innenfor fagfeltet IT-infrastruktur.

 

Prosjektet jobber innenfor rammen av en On-prem-løsning, med noen komponenter i Azure.

Infrastrukturen er basert på Standard Windows Servere og IIS for server- for å hoste APIer, RabbitMQ for meldingskøhåndtering. C# .NET Core APIer for serverapplikasjoner, React for frontend SPA-applikasjoner. Verktøy som benyttes: Octopus Deploy, Azure DevOps og GIT, sammen med Bicep/Powershell for infrastruktur som kode i Azure.

 

Vi har behov for én ressurs som kan styrke vårt prosjekt og støtte prosjektledelsen med en Infrastrukturkoordinator/prosessdriver med teknisk forståelse.

Arbeidet innebærer å ta ansvar for, drive og være hands-on for å få nødvendige komponenter for IT- infrastruktur for løsningen prosjektert utvikler. Dette er i hovedsak oppgaver/aktiviteter som krever samarbeid med utviklingsteam og driftspersonell. Denne rollen krever en person med evne til å forstå både relevante tekniske detaljer og det større bildet i prosjektet. Ressursen som skal inneha må ha erfaring fra drive-prosesser og koordinere utviklingsteam og interne driftsteam innen IT-infrastrukturområdet.

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Infrastrukturkoordinator, tekniker
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 357308
Søknadsfrist Snarest (04.01)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake