Elektroingeniør med varierte arbeidsoppgaver innenfor vannrensing søkes til solid selskap i vekst
Aqua & Care AS

Elektroingeniør med varierte arbeidsoppgaver innenfor vannrensing søkes til solid selskap i vekst

AQUA & CARE AS ble etablert i 2003 og er en uavhengig leverandør innen vannbehandling som tilbyr service og reservedeler til UV-anlegg. Kundene våre er kommunale/private vannverk, oppdrettsnæringen, næringsmiddelindustri og offshore. Selskapet har gode økonomiske resultater og hadde i 2022 en omsetning på 63 millioner og et driftsresultat på 10 millioner. Vi er totalt 20 personer i selskapet og har kontorer i Bergen, Oslo og Ålesund. Vi opplever stor vekst i etterspørsel av våre tjenester og er nå på jakt etter ingeniør med base i Bergen.

 

Er du elkraft-/automasjonsingeniør og ønsker en spennende, variert og trygg jobb?


I motsetning til i store deler av verden tar vi det i Norge som en selvfølge at vi har godt og rent drikkevann i springen hele døgnet, året rundt. Det mange ikke vet er at dette ikke er noen selvfølge og at dette er et resultat av strenge regler for vannbehandling hvor Aqua & Care er en viktig del av kretsløpet.

De siste 20 årene har vi utført service på-, levert deler til- og oppgradert UV-anlegg som fjerner inntil 99,9% av alle bakterier uten bruk av miljøskadelige kjemikalier.


Hva går jobben ut på?

  • Arbeidsoppgaver og ansvar: Du vil normalt jobbe med prosjekter hvor vi skal fornye/bygge om/rehabilitere UV-anlegg på offshore eller onshore - anlegg, og vil følge disse fra A-Å. Man vil i all hovedsak jobbe fra kontoret, men noe reising innimellom på survey og oppfølging av prosjekter må påregnes. Arbeidsoppgavene er veldig varierte, men innebærer alt fra utforming av LCI-dokumenter, tegning og design av elektrisk og signalmessig leveranse, programmering av PLS og koordinering med kunder. Begrensning i arbeidsoppgavene er i praksis kun egen kompetanse og stillingen legger opp til gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Aqua & Care AS er autorisert elektroinstallatør og du vil samarbeide tett med vår installatør og andre ingeniører i selskapet etter behov.


Hva kan Aqua & Care tilby deg?

  • Trygg jobb: År for år helt siden vi startet for 20 år siden har vi økt topp- og bunnlinje, antall ansatte og kundemasse. Med klimaendringer og befolkningsvekst kommer behovet for rent vann bare til å øke i fremtiden.
  • Solid økonomi: Vi har i mange år levert gode økonomiske resultater og har aldri måttet nedbemanne. Dette gjør at vi også kan tilby våre ansatte gode lønns- og pensjonsvilkår. Her kan vi nevne fastlønn, reise- og overnattingstillegg, høyeste pensjonssats og at de ansatte deler 10% av selskapets overskudd hvert år.
  • Sosialt arbeidsmiljø: Selv om vi jobber i hele landet treffes vi så ofte vi kan både for faglig og sosialt påfyll med fagdager, julebord og utenlandsturer. Vi har et sammensveiset team som daglig deler erfaringer og hjelper hverandre uavhengig av geografisk plassering.
  • Sterkt fagmiljø og god opplæring: Helt siden oppstarten i 2003 har vi fokusert utelukkende på UV-anlegg, og vi er nå største aktør i Norge. Flere av våre ansatte har jobbet hos oss i svært mange år. Når man begynner i Aqua & Care vil man gå gjennom et godt tilpasset opplæringsløp.


Hva er det Aqua & Care ser etter?

  • Utdannelse: Fagskoleingeniør elkraft, elektroingeniør eller automasjonsingeniør. Oppnådde karakterer vil være en del av vurderingsgrunnlaget.
  • Erfaring: Har du er erfaring som elektriker Gr. L fra industri og/eller offshore er det et pluss. Du har god systemforståelse og har gjerne erfaring med feilsøking både på eldre og nye tekniske anlegg. Noen av programmene vi bruker er SAP, PCSCHEMATIC, AutoCAD, Autodesk Inventor. CODESYS
  • Ambisjoner og takhøyde: Både personlig og faglig utvikling tror vi fører til positiv utvikling også for Aqua & Care og våre kunder. Vi heier derfor på alle som viser engasjement. Vi er en organisasjon med 20 ansatte så det er kort vei til avgjørelser.



Vi har en uformell og konfidensiell søknadsprosess. Verken dine arbeidsgivere eller Aqua & Care vil bli informert om din interesse før dette er avklart med deg.

Kontakt Mads Sund, daglig leder i Branchy Rekruttering
Tlf: 46 84 64 64
Epost: mads@branchy.no
 



Om stillingen

Firma Aqua & Care AS
Sted Leirvikåsen 35
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Ingeniør
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Fastlønn + Reisetillegg
Stillinger 1
Jobreg ID 375021
Søknadsfrist 31. mai

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mads Sund
Daglig leder | Branchy
mads@branchy.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake