Innholdsrådgivere til digital innholdsplattform
TalentCo (hos kunde)

Innholdsrådgivere til digital innholdsplattform

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden skal styrke hele befolkningens helse gjennom helhetlig og målrettet arbeid på tvers av tjenester, sektorer og forvaltningsnivå. Dette skal gjøres med utgangspunkt i rollen som fag- og myndighetsorgan. Det betyr blant annet at Helsedirektoratet skal være en faglig rådgiver, iverksette vedtatt politikk og forvalte lov og regelverk innenfor helsesektoren.

I tillegg har kunden et helhetlig ansvar for den nasjonale helseberedskapen. Kunden har ansvar for å sørge for at ansvarlige ledd i stat, kommuner og foretak har god styringsinformasjon som beskriver status og utvikling for helsetjenesten, samt har løpende tilgang på nødvendig informasjon om nasjonale styringsmål som kapasitets- og ressursutnyttelse, kvalitetsindikatorer, tilgjengelighet og befolkningens bruk av tjenester.

Seksjon innhold og digitale kanaler søker to innholdrågivere/innholdsdesignere som kan bistå i det daglige arbeidet med å vedlikeholde og forbedre innholdet som er rettet mot eksterne målgrupper der helsepersonell, befolkning og offentlig forvaltning er de tre viktigste.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

Arbeide i tverrfaglige team (for eksempel helsefag, UX, IT) på innhold og tjenester dette inkluderer men er ikke begrenset til:

·        Daglig røkting av innhold og nettsider

·        Reparere brutte lenker

·        Svare ut brukerhenvendelser

·        Publisering av endringer

·        Forbedre innhold innenfor ulike helsefaglige temaer

·        Bearbeide omfattende innhold slik at de fungerer i digitale kanaler

For mer informasjon, se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Innholdsrådgivere til digital innholdsplattform
Tiltredelse Snarest
Stillinger 2
Jobreg ID 294915
Søknadsfrist Snarest (29.09)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake