Innleie av Data Engineer
TalentCo (hos kunde)

Innleie av Data Engineer

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden er i rask endring. Vi er i starten av en omfattende digital transformasjon som krever nye veier til målet: “Et samfunn der maten er trygg og dyra har det godt”. Vi har som ambisjon å bli en mer data- og modelldrevet virksomhet og vi trenger derfor deg som brenner for dette feltet, og har en ‘få ting gjort’- holdning. Vi trenger deg som kan hjelpe oss å bygge opp dataplattformen vår så vi får orden i eget hus! Du vil være den som sørger for at dataene er satt opp på en riktig og forståelig måte, i tillegg til at datasettene gjøres lett tilgjengelige. Internt vil det si å bruke verktøy som f.eks. Power BI. Eksternt kan det bety innsynshenvendelser vi er pliktige til å svare på, samt data vi publiserer på data.norge.no

For mer informasjon se vedlegg

 



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Innleie av Data Engineer
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 278340
Søknadsfrist Snarest (27.05)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake