If P&C Insurance

Innovativ E-Commerce Manager

If P&C Insurance
If forsikrer alt som betyr noe i livet: mennesker, dyr, boliger, biler og mye mer. Vi hjelper også bedrifter slik at de kan fungere som normalt selv om de skulle få en skade. Takket være våre 6 800 dyktige medarbeidere kan 3,6 millioner kunder i Norden og Baltikum føle seg trygge på at de vil få den hjelpen de trenger - hvis noe skulle skje. Som IA-bedrift (Inkluderende Arbeidsliv) er vi opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemning, kulturell eller etnisk bakgrunn.

E-Commerce Manager 

Gode digitale løsninger er et av Ifs viktigste satsningsområder for å imøtekomme våre kunders behov, og ikke minst trender i forsikringsbransjen. Digitale Kanaler er ansvarlig for kundereisen på våre digitale flater. Hos oss vil du være del av et sterkt fagmiljø som brenner for å sikre at våre kunder er riktig forsikret. Vår ambisjon er å lage bransjens beste digitale løsninger for å imøtekomme dette.  

If.no og Europeiske.no er våre raskest voksende salgskanaler. Vi ser nå etter en ny E-Commerce Manager som kan bidra til å løfte vår digitale kjøpsreise til nye nivåer. Du vil være ansvarlig for evaluering, konverteringsoptimalisering og kontinuerlige forbedringer i kjøpsløsningen gjennom innsikt og forståelse av kundens bevegelser. Vår ambisjon, om å sikre at kunden er riktig forsikret, stiller høye krav til hvordan vi gir råd til kunden i salgsprosessen – ikke minst digitalt. Vi ser etter deg som trigges av å kombinere data og teknologi for å skape de beste løsningene. Du tenker kundereiser – på tvers av kanaler – og har et innovativt hode som kan bidra til å formidle komplekse produkter på en forståelig måte. 

Til denne stillingen ser vi etter deg som har erfaring fra større og komplekse netthandelsløsninger, og kan dokumentere gode resultater fra disse. Relevant erfaring som konsulent er også en spennende bakgrunn.

Stillingen rapporterer til Leder digitalt salg og trafikk i If Digitale Kanaler. I tillegg til nærmeste leder vil stillingen ha et utstrakt samarbeid med kollegaer innen; UX, design, IT, webanalyse, produktutvikling, content marketing og søkemotoroptimalisering for å nevne noen.  

 

Oppgaver 

 • Testing, konverteringsoptimalisering og kontinuerlige forbedringer i salgsløsningene våre på if.no og europeiske.no
 • Rapportering knyttet til nettsalg 
 • Oppfølging av sentrale e-commerce KPIer 
 • Eie og lede fora knyttet til nettsalg 
 • Samarbeid med tilsvarende roller i våre nordiske søsterselskaper 
 • Følge med på trender innen netthandel og konkurrentanalyser
 • I tillegg vil du bidra med din e-commerce erfaring i initiativer knyttet til netthandel sammen med dyktige kollegaer 

 

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Faglig ekspertise. Erfaring fra større og komplekse netthandelsløsninger
 • Forretningsutvikling. Du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter
 • Konstruktivt samarbeid. Du samarbeider godt med andre, deler din kunnskap og dine erfaringer samt støtter andre for å nå våre mål
 • Initiativ og ansvarlighet. Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for resultater 
 • Analyse og vurdering. Du forstår raskt komplekse spørsmål og problemstillinger, og evner å foreta sunne og rasjonelle vurderinger
 • Påvirkning. Du gjør inntrykk, og får gjennomslag for idéer og planer 

For flere spørsmål ta kontakt med vår rådgiver i Kingbird Executive Search, Eirik Bache-Wiig, på telefon 97109010. 

Om stillingen

Firma If P&C Insurance
Sted Drammensveien 264
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel E-Commerce Manager
Stillinger 1
Jobreg ID 103906
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Eirik Bache-Wiig
Partner
ebw@kingbird.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake