Java Full Stack utviklere
Decisive AS

Java Full Stack utviklere

Decisive AS
Decisive er et konsulentselskap med 25-30 ansatte som kjennetegnes av et uformelt miljø med høy faglig kompetanse. Vi er et knippe forskjellige mennesker som alle er spesialiserte på våre områder, men vi deler en oppfatning om at vi skal ha det gøy på jobb, at vi skal være ærlige ovenfor våre kunder (og hverandre da) og at vi skal skape systemer som er top notch.

Vil du jobbe som systemkonsulent på store, offentlige og samfunnsnyttige prosjekter?

 

Er du lei av å jobbe for store selskaper med stort ledelseshierarki? Ønsker du å være langt fremme innen Java, Kotlin og jobbe i moderne DevOps-miljøer? Vil du være med å modernisere det offentliges systemporteføljer? Decisive har 18 konsulenter som jobber innen det offentlige Norge i Osloregionen. Vi er en gruppe med erfarne konsulenter samt en stor del konsulenter i 20-årene. Denne miksen av erfaring og pågangsmot er vi veldig glade i!Vi jobber ofte med saksbehandlingsløsninger i det offentlige, særlig med automatisering av saksbehandlingsprosesser og beslutninger. Siden oppstarten i 2004 har vi vært med på flere av de store automatiseringsprosjektene i offentlig sektor, og vi trives i en hverdag hvor våre venner og bekjente kjenner til systemene vi er med å utvikle. Vi synes det er godt å kjenne på at arbeidet vi bidrar med i prosjekter kan hjelpe å forenkle hverdagen til andre mennesker.Som systemutvikler i Decisive vil du fungere som konsulent, oftest sammen med flere decisivere, og jobbe på ulike, og ofte store prosjekter. Decisive har hatt prosjekter hos store offentlige og private aktører som Politiet, UDI, NAV, og Statens vegvesen. I et av disse prosjektene utviklet Decisive mulighet for eResept på vegne av Helsedirektoratet/NAV, som nå er tatt i bruk av alle landets apotek.
Les mer på våre hjemmesider her: https://www.decisive.no
 

Vi tilbyr:

  • Gode muligheter for faglig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer
  • Mye ansvar og faglige utfordringer i spennende miljøer
  • Unik kompetanse i et voksende arbeidsfelt
  • God oppfølging og opplæring av nyutdannete
  • Et selskap med sunn økonomi
  • Konkurransedyktige betingelser som inkluderer både fastlønn, og gode bonus, pensjons- og forsikringsordninger


Sosialt

Decisive har et uformelt arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer. Vi er på årlige seminarturer til utvalgte destinasjoner i Europa, pluss tre andre årlige sosiale sammenkomster der man kan invitere med sine partnere på to av dem. Månedlig arrangerer vi gamingkveld på kontoret, samt årlig 5-kamp i aktiviteter som minigolf, quiz, dart mm.


Arbeidssted

Decisive holder til sentralt på Helsfyr på Fyrstikktorget med enkel adkomst fra en rekke kollektivtransportmidler. De fleste konsulentene våre sitter imidlertid ute hos våre kunder som stort sett holder til i Oslo-området.


Vi søker deg som:

  • Har høyere utdannelse (på master- eller bachelornivå), helst med erfaring, men kandidater uten erfaring vil vurderes
  • Er enten backend- eller fullstackutvikler
  • Behersker Java med kjennskap til eller erfaring med tilhørende rammeverk, verktøy, platformer,
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter på et skandinavisk språk
  • Legg gjerne ved link til Github-konto i din søknad/CV hvis du har noe du ønsker å vise oss.

 

Du er flink til å samarbeide og ønsker å bidra positivt i miljøet, både faglig og sosialt. Du bør være løsningsorientert, selvgående og analytisk.  Ta gjerne kontakt for en samtale rundt selskapet og stillingen.
 

Ta kontakt med Geir Andersen for en hyggelig prat om denne unike muligheten.

+47 97718169 / geir@itsearch.no



Om stillingen

Firma Decisive AS
Sted Karoline Kristiansens vei 7
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Java Full Stack utviklere
Tiltredelse Snarest
Stillinger 5
Jobreg ID 122559
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Jan Tveøy
Rådgiver / Headhunter
jan@itsearch.no
24 Ledige stillinger

Geir Andersen
Headhunter / Rådgiver
geir@itsearch.no


46 Ledige stillinger

Søk her Tilbake