Jobb med bedriftssalg mot nye kunder!
Eksellent AS

Jobb med bedriftssalg mot nye kunder!

Eksellent AS
Eksellent jobber med rekruttering og bemanning innen bransjene eiendom, IT og salg. Siden 2018 har vi vært dedikert med å hjelpe kandidat ut i riktig jobb, og bedrifter med å finne de beste hodene til jobben. Hos Loyalty får du bli del av et ungt, kunnskapsrikt og sosialt arbeidsmiljø. Her kan du opparbeide deg en salgskarriere, og få gode muligheter til egenutvikling. De har kontorer i Oslo, Drammen og Stockholm med over 350 ansatte. Her tilbys salgsskole, karriereprogram og interne lederprogram hvor du blant annet lærer hva som kjennetegner en dyktig selger og leder. Dette gir deg viktig og relevant kunnskap som kan komme godt med videre ut i arbeidslivet.

Er du en energisk og målrettet person som elsker å selge og skape verdifulle kunderelasjoner? Da er du akkurat den vi ser etter! Vi søker etter dedikerte salgskonsulenter til vårt Nysalg team innen B2B-segmentet for Telenor Bedrift.

Om stillingen:

Som salgskonsulent på Nysalg teamet vil du være ansvarlig for å ta initiativet med utgående samtaler til nye potensielle kunder innen bedriftsmarkedet. Du vil være stolt av å representere Norges ledende telekomleverandør, Telenor Bedrift, og vil ha en unik mulighet til å presentere hele Telenors portefølje av løsninger til kunder, med hovedfokus på å konvertere kunder til Telenors mobilabonnement.

Arbeidsoppgaver inkluderer:

  • Utgående salgssamtaler til bedrifter med 1-50 ansatte.
  • Presentasjon av Telenors produktspekter, inkludert mobilabonnement, mobiltelefoner, mobilt bredbånd, fiber, sentralbordløsninger og utlandspakker.
  • Samarbeid med et dedikert team av konsulenter for å oppnå felles salgsmål.

Hva vi ser etter:

Vi søker etter en positiv og selvstendig person med et brennende ønske om å levere eksepsjonell kundeservice og oppnå salgssuksess. Du bør være komfortabel med å jobbe i et høyt tempo og kunne håndtere flere oppgaver samtidig.

Kvalifikasjoner:

  • Flytende norsk, både muntlig og skriftlig.
  • Evne til å jobbe både selvstendig og i team.
  • Sterk serviceinnstilling og fokus på kvalitet.
  • Evne til å opprettholde et høyt aktivitetsnivå og levere resultater.
  • Erfaring fra telefonarbeid er en fordel, men ikke et krav.

Hva vi tilbyr:

Vi tilbyr en timelønn pluss en attraktiv bonusmodell (som vil bli presentert under intervjuet). Du vil bli en del av et ungt og dynamisk miljø med gode kollegaer og en sterk lagånd. Vi legger vekt på kontinuerlig opplæring og utvikling gjennom vårt interne opplæringsprogram, Team Performance, og tilbyr kontinuerlig støtte og oppfølging for å sikre din suksess.

Arbeidssted og -tid:

  • Kontorlokaler i Drammen (08:30 - 16:30, mandag til fredag).

Interessert?

Hvis du er klar for en spennende utfordring og ønsker å bli en del av vårt voksende team, send oss din søknad sammen med CV og eventuelle referanser som uttrykker pålitelighet og en positiv arbeidsmoral.

Bli med oss på Loyalty AS og ta det første steget mot en givende karriere i salg!

(Merk: Vi vil behandle søknader fortløpende. Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet for videre prosess.)



Om stillingen

Firma Eksellent AS
Sted Gyldenløve Brygge, Tollbugata 39
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salgskonsulent
Tiltredelse 07.05.2024
Lønn Timelønn + provisjon
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 376621
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Amalie Transeth
Hr-rådgiver
amalie@eksellent.no


17 Ledige stillinger

Søk her Tilbake