Klar for et scenebytte?
Setsaas  Rekruttering AS

Klar for et scenebytte?

Setsaas Rekruttering AS
Setsaas Rekruttering Vi er et lite familieeid selskap og er med i alle deler av prosessene, også etter ansettelse. Sammen finner vi de beste løsningene for virksomheter og den beste arbeidsgiveren for deg som kandidat. For mer informasjon om oss se: www.srekruttering.no

Rekrutteringspartner

Vi er et lite familiedrevet selskap som har hyggelige lokaler sentral på Billingstad. I dag er vi 4 kolleger, og søker nå etter en partner som vil jobbe sammen med oss, eller kanskje to?

I Setsaas Rekruttering har vi gleden av å jobbe sammen med våre oppdragsgivere med å skreddersy, bygge og forvalte deres viktigste ressurs, nemlig de ansatte. Setsaas Rekruttering har siden oppstart i 2010 vært en solid rekrutteringsbedrift som jobber mot våre verdier: respekt, tillit og engasjement. Vi har hjulpet mennesker til drømmejobben i snart 14 år, og gitt våre oppdragsgivere større verdi i nye ressurser og verktøy.

Setsaas Rekruttering har jobbet tradisjonelt med bygg og anleggsbransjen, samt HORECA. Men ønsker gjerne å ekspandere bransjer. Da vi ansetter i alle funksjoner i bransjene, men fagspesialistene og ledere mest. Vi er lett tilpasselige og ønsker å jobbe aktivt sammen; så vi som selskap yter godt og gir hverandre økt verdi.

  • Som Partner vil du bli en del av et familiært, hyggelig og inkluderende miljø med høy faglig kompetanse.
  • Som partner hos oss er du fleksibel i din arbeidshverdag. Men uformell læring og kollegialt samvær er for oss viktig, så vi håper å se deg en del på kontoret. Kanskje er du lei av å pendle inn til Oslo, slik vi også ble?
  • Vi søker gjerne deg som har oppdragsgivere, men som nå ønsker å jobbe i en mindre bedrift hvor dartkonkurranser og kantinen i 1. etg er et hyggelig innslag i hverdagen. For øvrig har vi også treningssenter i 1.etg og parkering.
  • Vi har støttefunksjoner som fakturering, markedsføring og search på huset. Lite investeringer annet enn egen tid, engasjement og arbeidsinnsats skal til.
  • Vi søker deg som kan skape resultater, profesjonell og er flink til å bygge tillit og skape langsiktige kunderelasjoner. 
  • Vi er også veldig opptatt av at du viderefører våre verdier, og er med å bygge videre på vår misjon og visjon.


Ta kontakt med oss, Pernille på 45813681 eller Aasmund på 91706467 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Gleder oss til å høre i fra deg!



Om stillingen

Firma Setsaas Rekruttering AS
Sted Hestehagen
By Asker
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Rekrutterings Partner
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Følg oss på
Jobreg ID 375178
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Pernille Snustad-Setsaas
Rådgiver
pernille@srekruttering.no
3 Ledige stillinger

Aasmund Setsaas
Daglig leder/rådgiver
91706467
aasmund@srekruttering.no
3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake