Kommersiell direktør digital
Akva Group ASA

Kommersiell direktør digital

AKVA group er verdens største leverandør av løsninger og tjenester til oppdrettsnæringen. Drevet av lidenskap, engasjement og en dyp forståelse av kompleksiteten innen akvakultur, kan vi løse de mest avanserte utfordringene i sjø og på land, og bidrar til å gjøre næringen mer bærekraftig. Viljen til å skape en bedre fremtid har vært drivkraften til AKVA group helt siden starten for over 40 år siden. Vi er til stede i alle verdens markeder med kontorer i 11 land.

Har du god teknologisk forståelse, kommersiell «teft», og fremtidsambisjoner?

Kommersiell direktør – digitale løsninger


Dette er en nyopprettet stilling hvor du vil få ansvar for salg av AKVA group Digital ’s produkt og løsningsportefølje globalt. Med basis i konseptet «Precision Fish Farming» skal salg settes i et markedsperspektiv med søkelys på en bærekraftig industriutvikling og verdiskaping hos kundene.  For tiden inkluderer den digitale produkt og løsningsporteføljen produktgruppene AKVA fishtalk, AKVA connect 4, AKVA submerged og AKVA observe, i tillegg til vårt digitale økosystem AKVA Fusion®.
For å lykkes i rollen er det nødvendig med god forståelse av digitale forretningsmodeller og løsningsarkitekturer, i kombinasjon med sterk «kommersiell teft» og gode kommunikasjonsevner. Du vil inngå i ledergruppen for vårt digitale forretningsområde, rapportere direkte til CDO, og ha hovedarbeidssted på vårt moderne hovedkontor sør for Stavanger/Sandnes.


Ansvarsområde og arbeidsoppgaver
Verdibaserte prisingsmodeller vil være viktige målsettinger som denne stillingen skal etablere og videreutvikle. Du vil få eierskapet til å videreutvikle hele salgslivssyklusen fra å identifisere nye målgrupper, identifisere muligheter fra eksisterende kunder, bygge prospektbasen, lede salgskampanjene og følge opp disse for å sikre kontraktsigneringer.
I forretningsområdet «digital» benytter vi oss av en kombinasjon av salgskanaler i andre forretningsenheter og ekstern distributør. Ettersom stillingen vil jobbe primært gjennom andre organisatoriske enheter er erfaring og evner til å jobbe gjennom matriserelasjoner viktig, og hvor førsteklasses samhandling med de operative enhetene anses som en nøkkelfaktor for suksess.

Arbeidsoppgaver i rollen inkluderer blant annet:
  • Hovedansvarlig for Digital salg, inklusive alle kanaler
  • Ansvarlig for strategier, salgsbudsjett og prognoser innenfor salg av den produkt og løsningsporteføljen til AKVA Group Digital
  • Sikre at AKA Group’s merkevarer blir representert ihht selskapets retningslinjer
  • Bidra til å forbedre kundeopplevelsen i salgs og markedsføringskanalene
  • Delta i planlegging og gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter
  • Bidra i samarbeid på tvers av avdelingene i selskapet, særlig marked og salg

Viktigste kapabiliteter for å lykkes i rollen
Rollen krever at du har tilstrekkelig erfaring og ambisjoner til å bidra på høyere ledelsesnivå, og ønsker om å ta en sentral rolle i utviklingen av digitale løsninger i oppdrettsnæringen. Noen sentrale ferdigheter er da:
  • En solid kjennskap og forståelse av digitale løsninger, forretningsmodeller, og løsningsarkitektur
  • Erfaring fra en kommersiell rolle, fortrinnsvis innenfor whitespace-salg og med demonstrerte evner til å kommersialisere utviklede digitale produkter og tjenester
  • Solid forretningsinnsikt for de viktigste økonomiske driverne og dynamikken knyttet til vekst- og inntektsmål
  • Evne til å drive effektiv og smidig forretnings-, kultur- og teknologiendring for å levere på AKVA Group sin strategi
  • Trives med å ta ansvar, stå stødig i krevende diskusjoner og forhandlinger, og ha sterke kommunikasjon- og formidlingsevner som gjør at du kan samarbeide og få innflytelse på ulike nivåer både internt og eksternt.

Ut over dette ønsker vi at du har fullført en relevant høyere utdannelse, har minimum 5 års relevant erfaring med dokumenterte resultater, og behersker både norsk og engelsk som arbeidsspråk.

Vi tilbyr en spennende mulighet for deg som brenner for utvikling av kommersielle digitale løsninger og ønsker å ta en sentral rolle i å gjøre akvakulturnæringen mer bærekraftig globalt, i tett samarbeid med våre kunder. Du vil ta en sentral rolle i AKVA group, med arbeidssted på hovedkontoret, som innebærer korte beslutningsveier, mangfold, og gode karrieremuligheter.

Du vil bli en del av det ledende miljøet for Digital i havbruksindustrien med 120 eksperter som blant annet dekker områdene Kunstig Intelligens, Programvareutvikling og Rådgivende kundestøtte. Våre produkter er markedsledende, og vi har bransjens mest ekspansive satsing innen Digital innovasjon.

Høres dette interessant ut, og passer med din bakgrunn og ambisjoner fremover? Da håper vi at vi du vil ta kontakt, eller sende en uforpliktende søknad.
 


Om stillingen

Firma Akva Group ASA
Sted Plogfabrikkvegen 11
By Sandnes
Fylke Rogaland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kommersiell direktør digital
Stillinger 1
Jobreg ID 374624
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Linda Bore
Partner - Regionleder Vestlandet
linda.bore@assessit.no


5 Ledige stillinger


Søk her Tilbake