Konsulentbistand for data - og analyseplattform
TalentCo (hos kunde)

Konsulentbistand for data - og analyseplattform

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Statsbygg startet sin data og analyse (D&A) strategiimplementering i vår 2023, og dette er første fasen av fortsettelsen i tidsperspektivet august 2023 til slutten av 2024 for å bygge D&A kapabiliteter for å støtte

Statsbyggs prioriterte strategiske initiativ (målbilde under utarbeidelse høst 2023). De nye D&A kapabiliteter omfatter:

· Selvbetjent analyse og rapportering

· Modellutvikling med AI/Maskinlæring

· Modell operasjonalisering for beslutningsstøtte i prosesser

 

Hovedmål for høsten 2023 og jan-feb 2024 er å gjennomføre PoC og større piloter for utprøving av skytjenester for vurdering av en sky-basert målarkitektur og evaluere gjennom PoC/piloter for nye kapabiliteter. Målarkitekturen besluttes medio mars 2024.

 

Det skal inngås kontrakt med ett erfarent team fra 1 leverandør, hvor det skal tilbys mellom 3- 4 konsulenter som skal dekke kompetanseområdene nedenfor. Oppdraget er på full tid, men noe variasjon i arbeidsmengde vil forekomme. Statsbygg ønsker primært snarlig oppstart for de ulike kandidatene, men er åpen for gradvis innfasing av rolle 2 og 3. Dette må redegjøres for i Pkt 3 Tilbudsskjema.

Rolle 1 er kritisk med rask oppstart.

Oppgaver og kompetanse:

Rolle 1 - Data og Analyse Domene Arkitekt - for å utarbeide helhetlig målarkitektur, løsningsforslag for kapabilitetene og teknologivalg for sky-basert målarkitektur koordinert på tvers av initiativene (f.eks. etablering av målbilde for de strategiske initiativene, etablering av Azure Cloud infrastruktur, krav spesifikasjon til en datakatalog produkt).

 

Rolle 2 - Data og Analyse Teknologispesialister Azure – Løsningsarkitekt og utvikler roller for utforming og etablering av kapabilitetene; (i) Selvbetjent analyse og rapportering og (ii) AI/Maskinlæring. Skal sammen med plattformutviklere sikre at krav til governance, sikkerhet og tilgangskontroll er ivaretatt. Kommunisere behov for plattformtjenester til Infrastrukturteamet. Estimert omgang/varighet: 2 FTE i første perioden oktober 23’ - januar 24’
Rolle 3 - Plattformutvikler – utvikle og tilgjengeliggjøre plattformtjenester i Azure i samsvar med Cloud adoption framework og Enterprise scale arkitektur. Kandidaten er en erfaren Bicep utvikler og kan vise til erfaring fra utvikling av Enterprise scale landingzone, Azure infrastruktur arkitektur og oppsett av Azure CI/CD pipelines. 

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Konsulentbistand for data - og analyseplattform
Tiltredelse Snarest
Stillinger 4
Jobreg ID 346731
Søknadsfrist Snarest (09.10)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake