Dreamwork Search & Interim for oppdragsgiver

Kontormedarbeider i 50% stilling

Dreamwork Search & Interim for oppdragsgiver
Dreamwork leverer tjenester innen rekruttering og bemanning, både til privat og offentlig sektor. Vi dekker de fleste fagområder. Vi er opptatt av at du som kandidat finner drømmejobben og at du som oppdragsgiver finner drømmekandidaten. Vi vet at det å skape tillit og lytte til deg, enten du er kunde eller kandidat, er avgjørende for å ansette rett person til rett stilling. Vårt team består av dyktige rådgivere som alltid er tilgjengelig for både kunder og kandidater, og som er eksperter på sine fagområder. Dreamwork - What is your dream?
For en av våre oppdragsgivere på Gjøvik, søker vi etter en engasjert kontormedarbeider i en 50 % stilling. Dette er et engasjement på ca 6 måneder. Oppdragsgiver har kontorer  sentralt plassert på Gjøvik. 

De viktigste arbeidsoppgavene vil være: 
  • Saksbehandling
  • Forberede saker til møter og  å være sekretær i møtene
  • Følge opp vedtak fra møtene, internt og eksternt
  • Forefallende kontorarbeid og betjening av telefon
  • Kontering av bilag
  • Administrasjon av frivillige
Vi ser etter en person som har erfaring fra saksbehandling og/eller kontorarbeid. Du må være strukturert, nøyaktig og effektiv i din arbeidsform. 

Det er fleksibilitet mht hvilke dager man ønsker å arbeide. Arbeidstid er dagtid, men det vil være ett kveldsmøte pr måned. 

Er dette en stilling du mener du er kvalifisert for, vil vi at du sender oss en søknad med CV snarest. Har du spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med Tomm Svae i Dreamwork Search  & Interim på telefon 41344335. Vi behandler søkere fortløpende.


 

About the job

Company Dreamwork Search & Interim for oppdragsgiver
Place Strandgata
City Gjøvik
County Innlandet
Webpage Click here
Title Kontormedarbeider
Accession Snarest
Salary Etter avtale
Jobs 1
Jobreg ID 126273
Deadline Snarest

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact persons
Tomm Svae
Senior Advisor
tas@dreamwork.no
2 Available jobs

Anne Berit Voldengen
Advisor
abv@dreamwork.no
2 Available jobs

Apply here Back