Kvalitetssikrer
TalentCo (hos kunde)

Kvalitetssikrer

TalentCo (hos kunde)
Vi løser IT-bemanningsutfordringene for næringsliv og offentlig sektor. Våre rådgivere har solid erfaring innen rekruttering og bemanning fra mange sektorer, TalentCo har kontorer i Oslo og Trondheim, men kan løse bemannings- og rekrutteringsutfordringer i hele landet. Våre kunder finnes innenfor forsvar, helse, finans, energi, akvakultur og industri/hightech, hvor vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter. TalentCo har en kombinasjon av egne medarbeidere og et større nettverk av tilknyttede konsulenter som vi benytter til å løse din organisasjons utfordringer.

Arbeidsoppgaver

Kunden har de siste årene organisert sine digitaliseringsprosjekter gjennom portefølje- og programstyring. Samtidighar smidige prinsipper og metodikker i større og større grad blitt tatt i bruk i flere store og små prosjekter.

Portefølje-, program- og prosjektstyring har fulgt Prosjektveiviseren.

Men de har nå vedtatt å etablere en ny, helhetlig digital styringsmodell som innebærer sterkere satsing på smidig produkt- og tjenesteutvikling.

Helhetlig digital styringsmodell betyr at konseptutredninger, utviklingsprosjekter og forvaltning skal styres samlet innen hvert tjenesteområde, slik at det ikke lenger blir et skille mellom utviklingsprosjekter og etterfølgende videreutvikling og forvaltning/drift.

De har startet med tre tjenesteområder som er piloter for den nye, helhetlige digitale styringsmodellen.

De har hatt en ekstern kvalitetssikrer i rollen som nå går til pensjon, og vi søker hans etterfølger.

Behov for;

1. Rådgivning og kvalitetssikring knyttet til smidig produkt- og tjenesteutvikling;

· Rådgivning knyttet til etablering av ny helhetlig digital styringsmodell i de tre pilotene, som inkluderer konseptutredning, utvikling og forvaltning

· Kvalitetssikring av styringsgrunnlaget og rapportering til tjenesteeier i Områdemøter

2. Rådgivning og kvalitetssikring knyttet til resterende prosjekter iht. Prosjektveiviseren (som ikke er i pilot).

Eksempler på oppgaver er:

· Løpende kvalitetssikring av prosjektenes utvikling med vekt på leveranser/fremdrift, kostnadsstyring, risikostyring og gevinststyring

· Gjennomgang av styringsgrunnlag, månedlig statusrapportering fra prosjektlederne, deltagelse på månedlig prosjektmøter med bl.a. prosjektleder, prosjekteier og rapportering til styringsgrupper (evt.)

For mer informasjon se vedlegg



Om stillingen

Firma TalentCo (hos kunde)
Sted Lysaker Torg
By Lysaker
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Kvalitetssikrer
Tiltredelse Snarest
Stillinger 1
Jobreg ID 333470
Søknadsfrist Snarest (16.06)

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Karl Erik Øvergård
Key Account Manager
karl@talentco.no
222 Ledige stillinger

Martin Ellevold
IT researcher
martin@talentco.no
218 Ledige stillinger

Søk her Tilbake