Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Kveldsjobb hvor man får være aktiv, utvikle kommunikasjonsferdighetene sine og bidra til en god sak!

Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en av landets største ideelle organisasjoner. Vi driver med livsviktig forskning og utvikling for at den alvorlig skadde eller akutt syke skal få den beste medisinske behandlingen ute på skadested. Målet vårt er å redde liv og begrense følgene av akutt sykdom og alvorlig skade.

Fleksibel jobb hvor man kan jobbe alt fra 2-5 dager i uken med en timelønn på 200kr for hver aktive time. Du vil gå dør-til-dør og verve nye medlemmer til stiftelsen norsk luftambulanse, en av Norges største ideelle organisasjoner!

Beskrivelse av jobben:

Stiftelsen Norsk Luftambulanse ser etter feltververe til vårt nyoppstartede team i Sarpsborg og Fredrikstad hvor du både kan hvor man både har mulighet til å jobbe i byen man bor i etter skoletid eller bli med på reiser rundt i Norge på ukesturer hvor alle utgifter blir dekt. Vi tilbyr en arbeidsplass hvor du kan utfordre deg selv, utvikle dine kommunikasjons- og salgsferdigheter og få mange nye venner. Hos oss er det også gode utviklingsmuligheter hvor man kan få spennende ledererfaring dersom man gjør en god jobb. Jobben varer i hovedsak fra 15-21.30 hvor man går dør-til-dør for å verve nye medlemmer til vår organisasjon. 

Jobben er preget av trivelige overraskelser og trivelige møter hvor man f.eks. får høre hvordan luftambulansen har reddet noens liv eller blir invitert inn til kaffe og kake. Man må være forberedt på at jobben foregår utendørs, altså vil man både ha deilige dager i sol men også litt kaldere dager med snø og regn. Mange man møter på kjenner ikke godt nok til oss fra før, så man må i blant stå ekstra på for å fange interessen og skape et engasjement. Det er derfor viktig at du som feltverver ikke lar deg knekke av motstand, men har godt med pågangsmot og bidrar til å motivere og inspirere dine kolleger gjennom din positivitet og iherdighet.

Vi tilbyr:

  • Mellom 40-100% stilling av en arbeidsuke på 32,5 time i et engasjerende og oppløftende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig timelønn - 200 kr for alle aktive timer
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger.
  • Opplæring og arbeidserfaring innen salg, kommunikasjon og organisasjonsarbeid.

Kvalifikasjonskrav:
  • Du snakker flytende norsk og kan gjøre deg forstått på engelsk
  • Du er i god nok fysisk form til å kunne gå og stå hele arbeidsdagen
  • Du er over 18 år
  • Du jobber godt med andre, har solide kommunikasjonsferdigheter og ønsker å gjøre en god jobb

 
Spørsmål om stillingen?
Kontakt koordinator Ingrid Mehammer på telefon 902 74 347  eller på mail ingrid.mehammer@norskluftambulanse.no

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!Om stillingen

Firma Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Sted Sandesundsveien 1
By Sarpsborg
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Feltverver
Tiltredelse Etter avtale
Lønn 200,- pr. aktive time
Stillinger 7
Følg oss på
Jobreg ID 230332
Søknadsfrist 29.10.2021

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil