Legevaktsoppdrag!
Quality Health Care AS

Legevaktsoppdrag!

Quality Health Care AS
QHC er en strategisk og langsiktig leverandør av høyt kvalifisert helsepersonell til offentlig og privat sektor. Selskapets forretningsmodell bidrar til å løse bemanningsbehovet i norsk helsevesen i definerte og forutsigbare rammer for kunder og medarbeidere. Gjennom gode rekrutteringsprosesser finner vi riktig kompetanse og tilrettelegger for kundetilpassede leveranser. I QHC er vi opptatt av å skape nye muligheter og trygghet for våre kunder og medarbeidere. Våre løsninger gir fleksibilitet, vi investerer tid til å bli kjent med kunder og medarbeideres behov, ønsker og forventninger. Vi finner løsninger og sammen skaper vi kvalitet.
Hei, 

Vi ser etter flere sykepleiere til en legevakt i en mindre kommune sirka en times tid fra Oslo. Det er ønskelig med kandidater som har erfaring fra arbeidi legevakt, men ikke et krav. Vi ser etter deg som er faglig trygg, er vant med en hektisk hverdag på jobb og takler et høyt tempo. Du må være flink til å samarbeid. Mer informasjon om oppdraget, gis ved videre dialog. 

Periode: uke 28-31. Opplæring skjer i uke 27. 
Stilling: dag/aften/natt + helg 100% (fremst aften/natt)

Frist for å søke: Snarest. Bemannes løpende. Oppgi i din søknad hva for relevant erfaring du har for dette oppdrag.

QHC bistår med gratis reise og bolig for ansatte som ikke har mulighet for å pendle. Hvis du kan pendle og ikke trenger bolig, kompenseres du med en bedre timelønn og betalt reisevei til/fra jobben. 

 

Om jobbet

Selskab Quality Health Care AS
By Oslo
Region Oslo
Hjemmeside Click here
Titel Sykepleier
Tiltrædelse 01.07.2024
Løn Etter avtale
Stillinger 3
Følg os på
Jobreg ID 379199
Frist for indsendelse Snarest

Show my interest
Gem

Opret jobsøgningsprofil

Ved at oprette en profil i Jobreg vil du være tilgængelig i søgning for en række rekrutterere og virksomheder, der søger kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opret profil
Kontaktperson
Sofie Østberg
Personalkonsulent
sofie.ostberg@qhc.no
10 Ledige stillinger

Ansøg her Tilbage