Liker du å hjelpe andre og snakker godt med folk på telefon?
Bemanningsbyraaet

Liker du å hjelpe andre og snakker godt med folk på telefon?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Om jobben
Jobben på kundesenteret handler om å hjelpe folk med forsikringene sine og svare dem på telefon, chat og e-post. Du gir dem god og trygg oppfølging og hjelper også hvis de vil kjøpe nye forsikringer.
I Frende får du god opplæring og mulighet til å utvikle deg på en leken avdeling som leverer gode kundeopplevelser hver eneste dag.

Om deg
Du er glad i å hjelpe andre og har gjerne erfaring fra kundeservice tidligere. Eller kanskje du har relevant utdannelse du kan ta med deg inn i jobben?
Det er viktig at du trives med å snakke i telefonen og klarer å gi den du prater med god hjelp og støtte. Frende ser etter deg som tenker langsiktig, har lyst å lære og utvikle seg innen forsikringsbransjen.
Som person er du selvgående, men samarbeider godt med de rundt deg. Du er glad i utfordringer og har konkurranseinstinkt. Du trives i en hektisk hverdag, gjør det du skal og bidrar til arbeidsmiljøet med godt humør.

Hva får du hos Frende?
Hos Frende møter du en gjeng som heier på hverandre og som har det gøy på jobb. Du får gjøre en forskjell i folks liv, har fast lønn og muligheten til å utvikle deg.
De som jobber i Frende, scorer arbeidsplassen sin svært høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, gunstige priser på boliglån, fleksibel arbeidstid, gode utviklingsmuligheter, en egen gruppe som lager sosiale tilbud for alle, bedriftshytter, subsidiert personalresturant og flotte kontorlokaler midt i Bergen sentrum.

Om Frende
I Frende vet vi at mangfold er en styrke. Derfor oppfordrer vi alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn og bakgrunn. Lokalene våre i Jonsvollskvartalet midt i Bergen sentrum er universelt utformet.
Frender bryr vi oss litt ekstra, om kundene, kolleger – og miljøet rundt. De som jobber i Frende scorer arbeidsplassen høyt på trivsel og godt arbeidsmiljø.

Frende Forsikring eies av 27 sparebanker og tidligere brannkasser. Du får mer enn 300 kollegaer ved hovedkontoret i Bergen, og Frende har mer enn 250 000 privat- og bedriftskunder med gode forsikringsløsninger innen liv- og skadeforsikring. Med dyktige rådgivere i bank, Varig og egne, er Frende representert på 200 steder landet rundt. Siden oppstarten i 2007 har selskapet hatt en betydelig vekst, og har fortsatt store vekstambisjoner.

Frende er de som syns forsikring burde være like lett som det er trygt.


Høres dette interessant ut? Dersom du ønsker mer informasjon eller har spørsmål ta kontakt med Tilde Rusten. Grunnet GDPR kan vi ikke motta cv/søknad på mail, søk via link eller www.bemanningsbyraaet.no.
Vi ser frem til å motta din søknad!

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk! 
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.

Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber.  Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no
 


Om stillingen

Firma Bemanningsbyraaet
Sted Jonsvollsgaten 2
By Bergen
Fylke Vestland
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Forsikringsrådgiver
Tiltredelse Mai
Lønn Etter avtale
Stillinger 2
Jobreg ID 375184
Søknadsfrist Vi intervjuer fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil