Centric Finance Professionals AS

Liker du struktur og orden? Vi ser etter arkivmedarbeidere!

Centric Finance Professionals AS
Centric Finance Professionals er spesialister på bemanning og rekruttering innen økonomi og arkiv. Vi er en del av Centric-konsernet med over 5000 ansatte i Europa. I Norge har vi en spennende reise foran oss. Vi har en ambisiøs målsetning om sterk vekst og er derfor på jakt etter de beste hodene innen økonomi og arkiv. I Centric vil du få utfordrende oppdrag i et sterkt fagmiljø. Vi tilbyr faglig utvikling og utfordrende oppdrag hos noen av landets mest spennende selskaper. Vi har vårt hovedkontor i Oslo og regionskontorer som dekker områdene Akershus, Buskerud og Vestfold.

Hva vi søker etter

Vi i Centric Finance er spesialister på bemanning innen arkiv, og leverer arkivkompetanse til flere kommuner rundt Oslo og til mange statlige instanser i Oslo og omegn. Vi ønsker nå å komme i kontakt med deg som liker struktur og orden, har erfaring innen offentlig arkiv og som trives med å jobbe i engasjementer. Vi får fortløpende inn oppdrag hos våre kunder som har bruk for hjelp i den daglige driften av arkivet, eller til å organisere og rydde i de gamle papirarkivene sine. Engasjementene varierer i type og omfang, og har lengde fra noen måneder opptil et år og lengre.
 
Noen likhetstrekk er det likevel, og som arkivmedarbeider er det fint at du blant annet har erfaring med posthåndtering, scanning, journalføring og kvalitetssikring av dokumenter i et NOARK- basert system. Det er også fint om du har erfaring fra prosjekter knyttet til organisering og rydding av fysiske arkiver. 
 

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra et NOARK- basert system (Public 360, Acos Websak eller Ephorte)
  • Minst 1 års erfaring med daglige driftsoppgaver fra et offentlig arkiv
  • Gjerne høyere utdanning innen Arkivvitenskap, men erfaring eller kurs kan kompensere for manglende utdanning
  • Kjennskap til Offentlighetsloven og Arkivloven
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig 
  • Strukturert, nøyaktig og effektiv
  • Trives med rutinepregede oppgaver
     

Vi kan tilby

Som ansatt i Centric Finance Professionals vil du få mulighet til å utvikle deg gjennom mange spennende engasjementer innen arkiv. Vi kan tilby engasjementer hos både offentlige og private kunder, konkurransedyktige betingelse og god oppfølging i oppdragene. Om stillingen

Firma Centric Finance Professionals AS
Sted Kirkegata 15
By Oslo
Fylke Oslo
Arbeidstittel Arkivmedarbeider
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 91700
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake