Gulating

Vil du drive Gamlebyens største øl-pub?

Gulating
Gulating Gruppen AS har på kort tid blitt landets største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. Det som startet i 2011 med en liten bryggeripub i Dale i Sunnfjord har nå vokst til hele 22 ølutsalg og 7 puber, og Gulating Gruppen AS har en klar vekststrategi både nasjonalt og internasjonalt. Gulating er en utfordrer i dagens marked hvor få, store og sterke aktører kontrollerer det meste innen dagligvarehandelen, og der mye av det gode og spennende ølet som produseres ikke får hylleplass eller når fram til forbrukerne. Gulating vil gjøre dette mangfoldet tilgjengelig for det norske folk. Gulatings mantra er derfor: «La folket bestemme»!

Gulating - la folket bestemme!


Gulating er Norges største uavhengige kjede for ølutsalg og puber med fokus på håndverksøl. De er i sterk vekst og har per i dag 22 ølutsalg og 6 puber i Norge, i tillegg har de 2 puber på Gran Canaria. Nå har du mulighet til å bli eier av Gamlebyens største øl-pub!

Som pubdriver for Gulating vil du kunne gi lokalbefolkningen et skikkelig alternativ til tradisjonelle barer og puber i Fredrikstad. Du vil ha ansvaret for driften av byens mest særpregede pub og ha fokus på gode gjeste opplevelser. I rollen vil du kunne tilby øl-smaking med innslag fra lokale bryggerier, briljere med dine gode øl-kunnskaper, arrangere quiz kvelder og live konserter med lokale trubadurer!  

Highlights/ fakta om puben: 

 • puben har 20 tappelinjer og ca 150 forskjellige øl på flaske og boks
 • et stort og variert utvalg av cognac og whiskey
 • matservering med et godt integrert brikkesystem
 • stor bakgård som rommer 150 gjester og inne er det plass til ca 100
 • Gulating ølutsalg ligger i samme bygård som vil kunne gi gode synergieffekter  

Her ligger alt til rette for å skape Fredrikstads beste pub. Er du klar for utfordringen?

Vi søker deg som har et sterkt engasjement og brennende ønske om å lykkes. Kanskje kommer du fra bransjen i dag og kan vise til gode resultater fra bar/restaurantdrift. Eller så gjør du noe helt annet, men har et sterkt ønske om å eie og drive helt egen pub. Det viktigste er at du har god økonomisk forståelse og er en inspirerende leder som kan motivere dine ansatte til yte sitt beste. 

Gulating tilbyr:

 • et gjensidig samarbeid i et velfungerende og attraktivt franchisesystem
 • en distribusjon med tilgang til det beste mikrobryggeriølet fra hele verden, det beste fra Norge, men også sterkt fokus på lokalt øl 
 • en mulighet til å eie og drive din egen bedrift med tilgang til verktøyene du trenger for å lykkes
 • grundig opplæring og oppfølging
 • handlingsrom og frihet i konseptet til å påvirke din lokale pub

Ønsker du mer informasjon? Ta kontakt med researcher Fredrik Hjortdal (fredrik.hjortdal@cappa.no) i rekrutteringsselskapet Cappa.

Ønsker du å søke?

 • Last opp en ferdig CV og kortfattet søknad.
 • Din interesse for stillingen vil bli behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende fase. 
 • Søknadene blir vurdert fortløpende, vi ønsker derfor at din søknad blir registrert snarlig.

Om rekrutteringsselskapet Cappa:

 • Cappa er ledende innen rekruttering til handel-, servering- og servicevirksomheter, alt fra lederstillinger og fagspesialister til franchisetakere.
 • Som søker gjennom Cappa skal du oppleve profesjonell og fortrolig behandling, og at dine data ivaretas på en trygg og sikker måte.
 • Les mer på www.cappa.no og se flere ledige stillinger her.

Følg Cappa på LinkedIn og Facebook!Om stillingen

Firma Gulating
Sted Kirkegaten 28 A,
By Fredrikstad
Fylke Østfold
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Franchisetaker
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 84066
Søknadsfrist Søknader behandles fortløpende

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Lars Lyngstad
Senior rådgiver / Partner
+4723383887
lars.lyngstad@cappa.no


3 Ledige stillinger

Søk her Tilbake