Maarud ser etter sin nye systemingeniør - er du den de ser etter?
Maarud AS

Maarud ser etter sin nye systemingeniør - er du den de ser etter?

Maarud AS
Maarud AS er markedsleder innen snacks i Norge, med sterk omsetningsvekst de siste 8 år. Vi forsyner Norge med over 60 millioner poser snacks per år, og skaper årlig omkring 2 milliarder kroner i forbrukeromsetning for våre kunder. Våre røtter er på Maarud Gaard i Sør-Odal kommune, hvor Maarud Potetgull har blitt produsert siden 1936. Vi har omkring 200 ansatte i hele Norge, og er en del av Intersnack Group, den største snacksprodusenten i Europa. Maarud er en ansvarlig norsk markedsleder med sterke lokale merkevarer som folk foretrekker. Vi er opptatt av å selge produkter av beste kvalitet som sprer kos og glede i de tusen hjem.
Som systemingeniør vil din rolle innebære å bidra til utvikling og forbedring av våre system- og automasjonsløsninger. Du vil bli en del av et ingeniørteam med variert bakgrunn, noe som innebærer både prosjektarbeid i team og selvstendige prosjekter. En viktig del av oppgavene dine vil være å håndtere og videreutvikle vårt nye MES-system for produksjonen.

For å gi deg bedre informasjon om stillingen, har vi laget en podkast der vi snakker med rekrutterende leder Ole Petter, om selskapet, forventninger til rollen og hva du kan forvente deg i denne jobben. Du kan lytte til podkasten her: https://on.soundcloud.com/2BvF8

I denne stillingen vil du fungere som en kombinert ressurs innen systemer og prosjekter, og du vil rapportere til Engineering Manager. Arbeidsplassen vil være på fabrikken på Disenå i Sør-Odal, en times kjøretur fra Oslo og 40 minutter fra Kongsvinger og Gardermoen. Fabrikken vår er moderne og automatisert med romslige lokaler. 

Hva vi tilbyr: 

Maarud er en del av Intersnacks som er en av Europas største bedrifter for produksjon av snacks. Vi har likevel en en sterk lokal forankring. Maarud er et kjent og solid selskap med lang historie. Du vil bli en del av et faglig solid og godt arbeidsmiljø, med mulighet for både faglig og personlig utvikling. Maarud tilbyr en arbeidsplass hvor samarbeid og fellesskap verdsettes høyt. Vi bryr oss om alle våre medarbeideres velvære og vi forstår at balansen mellom arbeid og fritid er grunnleggende for å lykkes. 

Vi i Maarud kan love deg variasjon i arbeidet og gode kollegaer som er opptatt av å skape resultater og samtidig ha det bra sammen på jobb.

Som systemingeniør vil du få ansvar for:  

  • Å være superbruker på vårt nye MES system som settes i drift i mars 
  • Lede utviklingen av systemet i produksjonen  
  • Oppfølging og strukturelle endringer i forbindelse med prosjekter i fabrikken 
  • Opplæring og support mot linjeorganisasjonen   
  • Utvikling av opplæringsmatriell 
  • Oppdatering av dokumentasjon   
Vår nye systemingeniør får også en rolle som prosjektingeniør med ansvar for utvikling og oppdatering våre energi-innsamlingssystem, nettverk og SCADA system. Med systemkompetanse i vårt team vil du bidra med en spisskometanse inn mot relevante prosjekter. 

Kvalifikasjoner/erfaring:   

  • Ingeniørutdannelse gjerne innen IT / System og informasjonssystemer, teknologi eller Automasjon. Relevant erfaring vil kunne kompensere for formell utdanning
  • Erfaring med industrielle nettverk, datafangst, digitalisering og automasjon eller god kjennskap til datafangstsystemer (MES)
  • Forståelse for produksjons- og informasjonsflyt  
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig/muntlig på norsk/ svensk og engelsk   

For at du skal trives godt tenker vi gjerne at du;

  • Du har en strukturert tilnærming og jobber metodisk og analytisk
  • Evner å presentere analyser og beslutningsgrunnlag på en overbevisende måte
  • Viser engasjement, målbevissthet og er løsningsorientert 
  • Er serviceinnstilt og har gode sosiale ferdigheter
  • Er fleksibel og trives med endring, samtidig som du motiveres av kontinuerlig fremgang og muligheter for utvikling
  • Dyktig til å samarbeide i team, men kan også jobbe selvstendig

Interessert?

I denne rekrutteringsprosessen samarbeider vi med MeyerHaugen, og du må gjerne kontakte våre rådgivere Charlotte Rendalsvik (charlotte@meyerhaugen.no) eller Tomas Kersten (Tomas@meyerhaugen.no) dersom du har spørsmål eller ønsker en konfidensiell samtale.
 

Om stillingen

Firma Maarud AS
Sted Maarudvegen 130
By Kongsvinger
Fylke Innlandet
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Systemingeniør
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 365658
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner

Charlotte Rendalsvik
Seniorrådgiver
charlotte@meyerhaugen.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake