Micro Matic Norge AS søker Produktsjef Lysstyring
Micro Matic Norge AS

Micro Matic Norge AS søker Produktsjef Lysstyring

Micro Matic Norge AS
Micro Matic Norge AS er en kompetansepartner og leverandør av produkter og løsninger til det norske proff-markedet i segmentene Installasjon, Inneklima og Byggautomasjon og Energi/Infra. Firmaet ble stiftet i 1969, og har hovedkontor i Asker, med distriktskontorer i Trondheim, Bergen, Haugesund og Tønsberg. Vi er et norsk teknologiselskap som utvikler & leverer løsninger til smarte bygg, der bærekraft er selve kjernen i vår virksomhet. Vi har bredt fokus på å skape en inkluderende vinnerkultur der alle får plass. Vi legger vår stolthet i å tilby innovative kvalitetsløsninger med brukervennlighet i alle ledd, og jobber derfor med noen av Europas ledende produsenter innen sine satsningsområder. Dette sikrer oss en av bransjens beste produktporteføljer! Med vår tverrfaglige portefølje og sterke fagkunnskap, ser vi helheten i større prosjekter, og skaper integrerte, smarte løsninger hvor bærekraft, energieffektivitet og brukervennlighet står i sentrum.
Vil du være med på å forme fremtidens smarte bygg? Micro Matic Norge AS, et ledende norsk teknologiselskap, leter nå etter en engasjert Produktsjef Lysstyring som ønsker å bidra til vår vekst og innovasjon. I vår Produkt & Forretningsutviklingsavdeling er vi et dynamisk team på 11 personer ledet av Jonas Henni Normann, og vi ser etter en ny lagspiller som vil bidra med faglig tyngde og gode holdninger.

Hovedoppgaver:
  • Proaktivt sikre en markedstilpasset og lønnsom portefølje gjennom løpende utvikling og sanering av produkter.
  • Utvikle markedsstrategi og lede innovasjonsprosjekter for egen portefølje basert på forståelse av markedsbehov og rammebetingelser.
  • Samarbeide med leverandører, salgsteamet, og andre avdelinger for å matche salgsmuligheter.
  • Arbeide tett med KAM`er, logistikk og markedsavdelingen for planlegging av markedsaktiviteter og lanseringsplaner.
  • Sikre relevant intern og ekstern kompetanse innen egen portefølje.
  • Lede arbeid med leverandørutvikling, herunder forhandlinger og periodiske leverandørmøter.

Kvalifikasjoner:
Vi leter etter deg med motivasjon og rette holdninger for å trives i vårt dynamiske miljø. Erfaring er viktig, men vi vurderer også nyutdannede som har den riktige motivasjonen. Følgende erfaring er relevant:
  • Fortrolig med strategiske produkt- og markedsanalyser.
  • God kunnskap om merkevareledelse og produktmarkedsføring.
  • Forståelse av verdikjede og salgsprosess i elektrobransjen.
  • Erfaring med prosjektstyring og grunnleggende teknisk forståelse innen elektronikk.
  • Gode kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter.

Ønskede personlige egenskaper:
  • Høy grad av integritet og ansvarsfølelse.
  • Erfaring med og ønske om godt lagspill – god på forventningsavklaring.
  • Et ønske om å lære, forstå, og bidra til andres utvikling.
  • Interesse for å skape og drive en sunn forretning.

Hva vi tilbyr:
Micro Matic Norge er stort nok til å gi deg strukturer, prosesser, og betingelser som sikrer et profesjonelt og utviklingsorientert arbeidsmiljø. Samtidig er vi små nok til å unngå byråkrati og la deg fokusere på det som virkelig betyr noe. Vi er et selskap med langsiktige perspektiver, og sammen med vår norske eier, Aars, har vi økonomisk ryggrad og intensjon om å bygge for fremtiden. Som Produktsjef vil du spille en viktig rolle i vår strategiske reise mot å bli ledende innen smarte byggløsninger.


Er du nysgjerrig og vil vite mer?
Vi har spilt inn en podcast med MeyerHaugen som er vår rekrutteringspartner. I podcasten kan du bli bedre kjent med kulturen, virksomheten og rollen. Vi inviterer deg til å lytte til denne samtalen med Jonas Henni Normann, Direktør Produkt og Forretningsutvikling her:  
Produktsjef Lysstyring

Vi imøteser din søknad med CV snarest mulig.


 

Om stillingen

Firma Micro Matic Norge AS
Sted Nye Vakås vei 28
By Asker
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Produktsjef Lysstyring
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 364658
Søknadsfrist snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner


Søk her Tilbake