Moe Rådgivende Ingeniører AS

MOE AS søker avdelingsleder konstruksjon til nytt kontor i Oslo

Moe Rådgivende Ingeniører AS
MOE AS er en selvstendig rådgivende ingeniørvirksomhet med over 20 års erfaring med tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg. Vår rådgivning bygger på solide faglige miljøer med sterke erfaringer nasjonalt. I samarbeid med morselskapet MOE i Danmark og søsterselskapet PTS i Manila kan vi trekke på betydelig faglig styrke og produksjonskapasitet i utlandet. MOE er en partnereid virksomhet som er heleid av en rekke ledende medarbeidere – det gir selvstendighet og stort handlingsrom. MOE er et av Nordens større ingeniørfirmaer med alle fag under et tak. I Norge er vi ca. 30 medarbeidere og du får muligheten til å bli med på vår spennende reise videre. Fra våre kontorer i Asker og Ski yter vi våre kunder og samarbeidspartnere bærekraftig rådgivning, basert på høy faglighet og leveranse av tverrfaglig koordinerte og byggbare prosjekter. Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og skal etablere et kontor i Oslo for blant annet for å betjene prosjekteringen av Livsvitenskapsbygget ved UiO i de kommende årene. Se www.moe-as.no

Vi ser etter deg som er utdannet konstruksjonsingeniør, gjerne på masternivå og har minimum 10 års relevant arbeidserfaring som prosjekterende, prosjektleder, eller oppdragsleder. Du har også gjerne erfaring med personalledelse, men det er først og fremst interessen din for spennende konstruksjonsprosjekter som er din viktigste drivkraft.  Du har god forretningsforståelse og et bredt nettverk i bransjen slik at du kan hente inn oppdrag. Du vil få ansvar for å koordinere tilbudsprosesser, samt sikre våre leveranser og videreutvikling av arbeidsmetoder. Stillingen vil ha utstrakt kundekontakt. Som avdelingsleder konstruksjon vil du ta del i etableringen av kontoret i Oslo samt utformingen av strategien og forretningsplanen for kontoret.

Rekruttering og utvikling av nye medarbeider vil også være en viktig oppgave.

Som person er du initiativrik og kommunikativ og du trives med å arbeide både i team og individuelt. Vi ønsker at du bidrar aktivt til å videreutvikle vår faglige kompetanse og vårt gode arbeidsmiljø.

I MOE har vi et bredt spenn av ulike kunder og oppdragstyper fra små oppdrag i eksisterende bygg til større offentlige nybygg.

Vi kan tilby:

  • Spennende og utfordrende prosjekter
  • Et godt kollegialt og sterkt faglig nettverk med engasjerte og kompetente kollegaer
  • Kurs og kompetanseheving gjennom MOE | Akademi
  • Gode personlige karriere- og utviklingsmuligheter for rette vedkommende
  • En utfordrende og selvstendig jobb – vårt DNA er frihet under ansvar
  • Konkurransedyktige betingelser

MOE er et selskap med en flat organisasjon som prioriterer trivsel og gode arbeidsforhold høyt.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Jonny Arnesen i Compass Human Resources på tlf. 924 96 992. Send din søknad og CV ved å klikke på søknadsknappen, snarest og senest innen 20. mars 2019.Om stillingen

Firma Moe Rådgivende Ingeniører AS
Sted Solli plass
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Avdelingsleder konstruksjon
Tiltredelse Snarest
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 85810
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Jonny Arnesen
Partner
+4722007700
jar@compass.no


10 Ledige stillinger

Søk her Tilbake