B Braun Medical AS

Motiveres du av å forbedre menneskers liv og helse?

B Braun Medical AS
B. Braun Medical AS er et heleid datterselskap av B. Braun Melsungen AG, som er et internasjonalt konsern med over 64 000 ansatte i 62 land. B. Braun Medical AS ble etablert i 1978 og er en stabil og solid samarbeidspartner i det norske helsemarkedet. I Norge markedsfører B. Braun Medical AS anerkjente kvalitetsprodukter innenfor en rekke terapiområder, som infusjonsterapi, regionalanestesi, urologi/inkontinens, stomi, sårbehandling, infeksjonsforebygging og alle kirurgiske spesialiteter. Vi er 38 ansatte og holder til i moderne og trivelige lokaler på Nøtterøy utenfor Tønsberg For mer informasjon: www.bbraun.no
B. Braun har en solid posisjon i markedet og har som målsetting å styrke denne ytterligere. I dette arbeidet vil vår digitale markedsføring spille en vesentlig rolle. Vi ser derfor etter deg som «brenner» for faget og som evner å bevege seg raskt mellom operative oppgaver og strategiske forhold. Er du i tillegg en god kommunikator som liker å skape resultater sammen med andre, og har lyst til å gjøre en forskjell i arbeidet med å forbedre menneskers liv og helse, vil vi gjerne høre fra deg!

Vi tilbyr:
 • Muligheten til å bidra til å forbedre menneskers liv og helse
 • Påvirkning i en sentral rolle innen et strategisk prioritert og viktig satsningsområde
 • En selvstendig stilling med både operative og strategiske oppgaver
 • Arbeid i et stort globalt og anerkjent selskap som er lønnsomt, innovativt og i vekst
 • Et kompetent, trivelig og stabilt arbeidsmiljø hos en arbeidsgiver som har et godt omdømme i markedet
 • Personlige utviklingsmuligheter
Dine arbeidsoppgaver:
Oppgavene for vår digitale markedsfører vil være mange og varierte, både av operativ og mer strategisk karakter. De viktigste vil være:
 • Være vår lokale merkevareekspert og pådriver i utviklingen av innholdsmarkedsføringen (content/inbound) i kundereisen
 • Videreutvikle de norske hjemmesidene og ulike landingssider med henblikk på effektiv, enkel og tilgjengelig bruk og optimalisering for helsepersonell og andre brukere av B. Brauns produkter innenfor de ulike terapiområdene
 • Utvikle og oppdatere markeds- og opplæringsmateriell i henhold til selskapets Brand Guide til bruk i ulike interne kanaler og for våre samarbeidspartnere
 • Være en ressurs for opplæring og utvikling av effektiv og skalerbar markedsføring i vår organisasjon
 • Være vårt bindeledd mot morselskapets Corporate Communications
 • Kontaktperson for vår Miljøfyrtårn sertifisering

Det er begrenset reisevirksomhet i stillingen.

Kandidaten vi ser etter:

Den vi ser etter har høyere utdannelse, helst innen digital markedsføring og kommunikasjon. Du må gjerne komme fra en annen bransje, men noen års erfaring med lignende arbeidsoppgaver må du ha. Det innebærer praktisk og strategisk arbeid med sosiale medier, innholdsproduksjon og drift av hjemmesider. Vi forutsetter at du har kunnskap om SEO og Adobe Analytics og er fortrolig med bruk av ulike bildeprogram, som eksempelvis Indesign og Adobe. Kjennskap til Salesforce Marketing Cloud og SAP er en fordel, mens solide engelskkunnskaper er et krav.

For å lykkes i rollen må du fremfor alt være selvstendig, strukturert, fleksibel og ha stor gjennomføringskraft. Hverdagen i rollen vil være variert, både i oppgaver og kontaktpunkter og krever derfor at du evner å bevege deg raskt mellom operative oppgaver og strategiske forhold. Du «brenner» for digital markedsføring, ser på deg selv som en god kommunikator og trives med å oppnå resultater sammen med andre. Du kan identifisere deg med våre verdier; tillit, ansvarlighet, mangfold og motiveres av vår visjon: «Vi beskytter og forbedrer menneskers helse over hele verden».

Søknadsfrist: 3. januar, men søknader vil bli behandlet fortløpende.
 

Om stillingen

Firma B Braun Medical AS
Sted Mathilde Henriksensvei 1
By VESTSKOGEN
Fylke Vestfold og Telemark
Nettside Klikk her
Arbeidstittel DIGITAL MARKEDSFØRER
Stillinger 1
Jobreg ID 305298
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Trond Mangård Olsen
Seniorrådgiver
tmo@pu.no


2 Ledige stillinger

Søk her Tilbake