Nille AS

Nille søker markedssjef

Nille AS
Nille er en av Norges mest kjente merkevarer med 345 butikker over hele landet. Selskapet er norskeid og har hovedkontor på Kolbotn, rett utenfor Oslo. Hovedmålet for de kommende årene er å reetablere Nille som en av de ledende retail- kjeder i Norge. Nille, for små og store øyeblikk. Vi leverer produkter til glade festdager og gode hverdager. Enten det er jul, påske, halloween, strikketirsdag, piknikfredag, skoleavslutning eller egentid i kveldssola, er vår filosofi at det alltid finnes en god grunn til å feire de små og store øyeblikk. Og hos Nille finner du alt du trenger for å gjøre ditt øyeblikk spesielt.

Vi er på jakt etter en fremtidsrettet og operativ markedssjef til å lede vår markedsavdeling og skape lønnsom vekst for Nille i årene som kommer. Du vil være ansvarlig for å utvikle og implementere vår nye markedsstrategi, eie selskapets merkevareplattform og sikre god avkastning på våre markedsinvesteringer. Vi vil reetablere oss som en av Norges ledende merkevarer innen retail. For å få til dette er inspirerende markedskommunikasjon et must.

Vi ser etter deg med kommersiell innsikt og evnen til å bruke denne i utviklingen av nye, innovative løsninger. Du er en kreativ inspirator som får med deg og motiverer dine medarbeidere og samarbeidspartnere. Du trenger ikke å ha mange års erfaring som leder, men du må være trygg og motivert for å lede en avdeling gjennom en spennende endringsreise. En sentral del av din stilling vil være å utvikle markedsavdelingen med fokus på utvikling av medarbeidere for nåværende og videre karrierevei i selskapet.

Du vil få ansvar for vår markedsstrategi og merkevareplattform. Vi vil fortelle de gode historiene om Nille og sørge for at merkevaren tydeliggjøres og forsterkes. En av dine viktigste oppgaver vil være å utvikle en ny strategi for våre kommersielle aktiviteter og sørge for en markedsmiks som driver trafikk til butikkene. Du vil også få ansvar for utvikle kommersielle aktiviteter og sikre gjennomføringen av disse. Du skal sørge for god drift og utvikling av markedsarbeidet. Er markedsmiksen optimal? Består vår kommersielle kalender av de riktige kanalene og kan denne videreutvikles ytterligere? 

Du vil være en aktiv deltager i vår ledergruppe. Det er derfor viktig at du ønsker å ta et helhetsansvar og bidra til at selskapet når våre målsetninger. Du vil også ha et tett samarbeid med driftsleddet for å sikre verdiskaping ut mot butikk og kunder. Vi ser for oss at du er fremoverlent, engasjert, har en dedikasjon, en evne og vilje til å ville få det til. Du må stor arbeidskapasitet og evne til å sjonglere små og store baller og mange av de i luften samtidig.

For deg er det naturlig å ta selvstendige beslutninger basert på kunnskap, erfaring og med en forankring i dataanalyse. Du har et engasjement og et sterkt driv som kommer godt til syne i hverdagen. Du er fremoverlent og nytenkende, og evner å jobbe ned i detaljene samtidig som du har blikket rettet mot fremtiden.

Hvis du syns det høres spennende ut å få jobbe med å endre persepsjonen av merkevaren Nille og legge strategien for årene som kommer, samtidig som du vil få jobbe operativt med daglige problemstillinger i markedsavdelingen, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg. Ta kontakt med vår rådgiver Nejra Kudra for mer informasjon.

 Om stillingen

Firma Nille AS
Sted Trollåsveien 4
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Markedssjef
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 158884
Søknadsfrist 26.08.2020

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Katrine Toven
Rådgiver
Katrine@teft.no


6 Ledige stillinger


Søk her Tilbake