Ønsker du å jobbe med salg for Telenor?
Loyalty AS

Ønsker du å jobbe med salg for Telenor?

Loyalty AS
Loyalty er den tidligere TM-avdelingen til Bring Dialog Norge og startet virksomheten allerede i 1995. I dag er Loyalty en nordisk leverandør av kundeservice, møtebooking samt callsenter og har over 350 ansatte fordelt på kontorene i Oslo, Drammen og Stockholm. For å kunne levere den beste løsningen til sine kunder har de tre kjerneverdier som kjennetegner alt de gjør: Redelighet, trygghet og struktur. Loyalty har siden 2018 vært Great Place To Work-sertifisert og har flere ganger blitt kåret til en av landets beste arbeidsplasser i sin kategori.

Vil du kickstarte din karriere innen B2B-salg?

Vi søker nå etter flere motiverte bedriftsselgere for å styrke teamet vårt for en av våre viktigste samarbeidspartnere, Telenor. Vi i Loyalty er spesialister i et bredt tjenestespekter innenfor kundeservice- og salg, og vi er en anerkjent aktør med flere store, nasjonale selskaper i kundeporteføljen.

Som ansatt i Loyalty vil du få tett og god oppfølging slik at du fra begynnelsen lærer deg salg med riktig kvalitet. Vi investerer mye i deg som ansatt og tilbyr derfor salgsskole og individuell coaching av svært dyktige teamledere. Karriere- og lederprogram er også aktuelt for de riktige kandidatene. Du vil i løpet av ansattperioden få flere kurs som vil øke kompetansen og gjøre deg mer verdifull i arbeidsmarkedet. Loyalty har nylig også blitt "Great Place to Work"-sertifisert, så vi er ganske sikre på at du vil trives godt her hos oss. I år fikk vi sjetteplassen for Norges beste arbeidsplasser, som vi er svert stolte av.


Arbeidsoppgaver:

  • Ta kontakt med bedriftskunder
  • Selge Telenor sine tjenester 
  • Representere Telenor på en god måte og være deres ansikt utad
  • Kontinuerlig jobbe med faglig- og personlig utvikling
De som jobber på teamet i dag er mellom 20-25 år. Teamet blir målt på resultater og det er derfor god salgsstemning og et høyt tempo. Arbeidsmiljøet er i dag meget bra og de som jobber sammen kjenner hverandre godt. Vi tilbyr en tett og god opplæring i både system og salg. Telenor prosjektet har en intern opplæring i salg som alle nye ansatte må gjennomføre. Etter opplæringen, får man kontinuerlig opplæring/oppfølging slik at man får en mulighet til å prestere og får en mestringsfølelse.


Interessant? Flott, for vi kan tilby deg:

  • Ungt, godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Fast timelønn og svært gode provisjon- og bonusordninger
  • En mulighet til å bidra og delta i Telenors kvalitets- og utviklingsarbeid
  • Norges beste lederprogram
  • Flotte kontorer og fantastisk cantine 
  • Great Place To Work sertifisert
  • Kåret til Norges 6.beste sted å jobbe 


Er du interessert på å bli en del av Loyalty? Høres dette spennende ut? Da håper vi på en søknad fra deg!
Spørsmål? Ta kontakt med meg på tlf. 905 34 790 eller mathilda@assento.no 


Om oppdragsgiver:

Telenor Norge AS er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Telenor leverer tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet. Divisjon Business er Telenor Norges markedsutløp mot Bedriftsmarkedet i Norge. Divisjonen har ansvaret for produktutvikling, salg og markedsføring for produkter som selges i bedriftsmarkedet. Som en del av Loyalty’s team, vil du jobbe med salg av innovative telecom-tjenester mot bedriftsmarkedet på verdens raskeste nett.



Om stillingen

Firma Loyalty AS
Sted Maridalsveien 323 A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel B2B selger - fastlønn og provisjon
Tiltredelse 07.05.2024
Lønn Fastlønn og ATTRAKTIV provisjonsmod
Stillinger 5
Følg oss på
Jobreg ID 376890
Søknadsfrist Snarest!

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Mathilda Reinfors
Rekrutteringsansvarlig
+4790534790
mathilda@assento.no


15 Ledige stillinger

Søk her Tilbake