Ønsker du å jobbe med samfunnskritiske oppgaver som driftstekniker hos oss i Green Mountain?
Green Mountain AS

Ønsker du å jobbe med samfunnskritiske oppgaver som driftstekniker hos oss i Green Mountain?

Green Mountain AS
Green Mountain designer, bygger og drifter svært sikre, innovative og bærekraftige datasentre i Norge og etter hvert i flere europeiske land. Datasentrene driftes på 100% fornybar kraft og er verdensledende på energieffektivitet. Fra datasentrene produserer og leverer våre kunder noen av de mest kritiske og mest anvendte digitale tjenestene i verden. Green Mountain lever etter visjonen «Setting The Green Standard» og misjonen «To deliver the world’s most sustainable data centers as a service». Selskapet ble etablert i 2009 og det første datasenteret startet driften i 2013. Selskapet har i dag tre forskjellige datasenterlokasjoner i Norge samt ett i London med nasjonale og internasjonale kunder. Selskapet utvikler kontinuerlig nye sentre i ulike geografiske områder, blant annet i Tyskland. For tiden pågår byggingen av selskapets hittil største datasenter i Hamar i Innlandet. Datasenteret vil innen utgangen av 2025 være et av Europas største.
Green Mountain fortsetter å vokse og vi ser derfor etter to engasjerte driftsteknikere som har lyst til å være med på vår fantastiske reise videre :-) 

Ønsker du å bli en del av teamet som skal sørge for å opprettholde og sikre den kontinuerlige driften av datasentrene vi har på Ytre Enebakk?  Hvis ja - da vil du få muligheten til å jobbe med oppgaver innenfor følgende områder:

Overvåking og Vedlikehold: Du vil være ansvarlig for å overvåke datasenterinfrastrukturen ved hjelp av avanserte systemer. Dette inkluderer strømforsyning, kjølesystemer, nettverksinfrastruktur og annet utstyr. Du vil utføre forebyggende vedlikehold og raskt respondere på eventuelle avvik eller potensielle problemer.

Feilsøking og Løsninger: Når det oppstår tekniske utfordringer, vil du være den som går inn for å identifisere kilden til problemet og implementere løsninger. Dette krever en grundig forståelse av datasenterinfrastrukturen og en evne til å jobbe under press.

Installasjon og Oppgraderinger: Du vil være involvert i installasjonen av nytt utstyr og oppgraderinger av eksisterende infrastruktur. Dette kan omfatte alt fra servere og lagringsenheter til nettverksutstyr.

Dokumentasjon: Nøyaktig dokumentasjon av alle utførte oppgaver og endringer er avgjørende. Du vil bidra til å opprettholde en oppdatert database over konfigurasjoner, vedlikeholdsaktiviteter og feilsøkingsresultater.

I tillegg vil det være små og store oppgaver som alt fra å rydde, sortere og kaste søppel, måke snø etc. 

Vi ser etter deg som har følgende kvalifikasjoner:
  • Den ene stillingen krevet at du har erfaring med høyspent / fagbrev energimontør, den andre ønsker vi har fagbrev innen fagområder som; automasjon, elektro, dataelektronikk, mekanikk, kjøling e.l.
  • Kunnskap eller ønske om å lære mer om strømforsyningssystemer, kjøling og nettverksinfrastruktur
  • Evne til å arbeide selvstendig og som en del av et team
  • Kjennskap til kvalitetssikring (KS) og Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS)
  • Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Green Mountain legger stor vekt på at du trives og utvikles i jobben:
Når du begynner hos oss vil du få en god on-boarding plan, og en erfaren fadder som vil veilede og være tilgjengelig for deg når du du trenger det. Vi kan tilby en fin og variert hverdag, og gjennom vårt Green Academy gir vi deg mulighet for kompetanseheving og opplæring innen områder som er motiverende og relevante for deg. Vi har også en sosialkomite som organiserer morsomme aktiviteter gjennom året, tidligere har vi for eksempel hatt tur til Svalbard og sommerfest med gokart og middag. Du vil bli inkludert i et tverrfaglig team av faglig dyktige driftsteknikere og rapporterer direkte til Operation Manager. Stillingen vil inngå i en skiftordning 24/7 som de ansatte har fått være med å påvirke.

Som ansatt får du meget gode pensjons- og forsikringsordninger, fri telefon, månedlig treningstilskudd og årlige helsekontroller for å bidra til ansattes helse og trivsel.  

I Green Mountain bruker vi verdiene våre aktivt i det praktiske arbeidet. Vi ser etter deg som kjenner deg igjen i og ønsker å bruke disse verdiene i hverdagen:

Kunden i fokus: Fornøyde kunder er det aller viktigste målet for vår virksomhet.
Pålitelighet og ærlighet: I vår virksomhet er tillitt essensielt for å lykkes. Vi skal alltid opptre ærlig og være pålitelig
Kunnskap: Det er viktig å kjenne, og forstå, både vår egen virksomhet og også våre kunders virksomhet. Vi forventer at våre medarbeidere er nysgjerrige og har lyst til å lære mer. Vi tilrettelegger for opplæring av våre medarbeidere, for å stadig kunne øke vår kunnskap og vår kompetanse.
Entusiasme: Entusiasme og engasjement for å nå våre mål og lykkes i det vi gjør, er en viktig drivkraft for vår videre suksess. 

Hvis du synes dette virker spennende og du har lyst til å bli en del av den supre gjengen på Ytre Enebakk, ber vi deg om å sende din CV samt aktuelle fagbrev/vitnemål til vår samarbeidspartner Add Persona ved å søke gjennom denne annonsen. Ta gjerne kontakt med seniorrådgiver Gro Heitmann hvis du har spørsmål. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende.

"Green Mountain er underlagt sikkerhetsloven. Vi gjør derfor oppmerksom på at bakgrunnssjekk eller annen sikkerhetsklarering kan bli nødvendig i forkant eller i løpet av ansettelsesforholdet.


Vi gleder oss til å høre fra deg!
 

Om stillingen

Firma Green Mountain AS
Sted Granittveien 110
By Follo
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Driftstekniker
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Konkurransedyktige betingelser
Stillinger 2
Jobreg ID 370638
Søknadsfrist 07.05.2024

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson

Søk her Tilbake