Medievikar AS

Nye muligheter innen kommunikasjon og digital markedsføring? - Åpen søknad

Medievikar AS
I Medievikar finner vi flinke fagfolk og spesialister til stillinger innen media, kommunikasjon og reklame. Dette kan typisk være stillinger innen grafisk design, webutvikling, UX/UI, prosjektledelse, innholdsproduksjon og markedsføring. Hos oss finner du både vikariater og faste stillinger. Medievikar er eid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, som formidler lærlinger til medie- og kommunikasjonsbedrifter. Dette er en non-profit forening, og overskudd og verdier i Medievikar kommer yrkesopplæring innen mediefag til gode.

Hei – så hyggelig at du ønsker å vite mer om våre jobbmuligheter innen markedsføring og kommunikasjon!
 

I Medievikar finner vi flinke folk til stillinger innen blant annet media, reklame og kommunikasjon. Akkurat nå har vi stor etterspørsel etter dyktige digitale markedsførere og kommunikasjonsmedarbeidere hos våre kunder.

I den forbindelse ser vi etter deg som har sterk interesse for markedsføring og kommunikasjon i en eller annen form og som har ett eller flere års relevant arbeidserfaring, enten det er på innhold, generelt kommunikasjonsarbeid, markedsføring i sosiale medier, CRM, analyse, SEO eller lignende.

Om du ønsker deg nye muligheter og er nysgjerrig på våre jobbmuligheter, håper vi du sender oss en åpen søknad snarest!

I første omgang ønsker vi å få en rask oversikt over din erfaring, kompetanse, bakgrunn og dine ønsker for en ny jobb. Det er derfor fint om du kan svare relativt kort på dette i en åpen søknad til oss, sammen med din CV. Da har vi et godt utgangspunkt for å vurdere din faglige profil opp mot stillingene vi til en hver tid jobber med. Er du usikker på om du har rett bakgrunn og kompetanse for stillingene, så håper vi du sender oss en søknad uansett. La oss ta den vurderingen! 

Obs! Ettersom dette er en åpen søknad, vil det ikke gjennomføres en "vanlig" søkerprosess i forbindelse med denne utlysningen. Vi vil fortløpende vurdere din profil opp mot eksisterende og nye stillinger som vi jobber med, og tar kontakt med deg om/når det skulle dukke opp noe for deg!
 

Slik søker du:

Vi oppfordrer deg til å søke via lenken i denne annonsen. Registreringen er enkel og fungerer like bra enten du bruker mobil eller PC. Du legger først inn en søknadstekst, og kan etterpå laste opp CV og eventuelle arbeidsprøver inne på din profil.

Ved å søke via vårt rekrutteringssystem, kan du være sikker på at dine personopplysninger blir behandlet konfidensielt. Som registrert bruker hos vil det også være enkelt for deg å søke på andre stillinger senere og du vil bli tipset når det dukker opp nye aktuelle stillinger fra Medievikar.

Vi kaller inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende, så her er det ingen grunn til å vente med å søke. 


Vi ser frem til å høre fra deg!Om stillingen

Firma Medievikar AS
Sted Møllergata 24
By OSLO
Fylke Oslo
Arbeidstittel Digital markedsfører
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 5
Jobreg ID 104138
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Maren Kjølberg Aamot
Rekrutterer
maren@medievikar.no
12 Ledige stillinger

Søk her Tilbake