Coop Norge SA

Obs BYGG søker netthandelssjef

Coop Norge SA
Coop er en av Norges største handelsaktører med mer enn 1250 dagligvarebutikker og 110 byggevarehus over hele landet. Coop eies av mer enn 1,8 millioner kunder gjennom deres medlemskap i ett av 73 samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram. Coop Norge SA driver ytterligere virksomhet gjennom sine datterselskap Norsk Butikkdrift AS, Coop Norge Eiendom AS og Coop Norge Industri. Totalomsetningen for Coop i Norge er på 59 milliarder kroner. For ytterligere informasjon om Coop i Norge gå inn på www.coop.no

Obs BYGG skal bli ledende på netthandel i byggevarebransjen.

Obs BYGG er den ledende byggevarekjeden i forbrukermarkedet med 54 varehus og over 6 MRD i omsetning. Kjeden har vært igjennom en eventyrlig vekstreise og har ambisiøse mål for videre vekst og bedre kundeopplevelser. Vi søker en resultatorientert og motivert netthandelssjef for å være med på å løfte både omsetning og kundeopplevelse på nett. 

Som netthandelssjef er ditt overordnede mål å bidra til vekst og lønnsomhet gjennom målrettet oppfølging av salg og kampanjer på nett. Du vil være salgsansvarlig for nettbutikken ObsBYGG.no, hvilket inkluderer planlegging og gjennomføring av alle netthandelskampanjer.

Ditt overordnede mål er å oppnå best mulig kundeopplevelse. Sentrale oppgaver i rollen er å stille krav og kvalitetssikre utviklingen av funksjonalitet på nett. Du vil blant annet ha ansvar for menystruktur, kategorisering, interne søk, produktforslag og merchandising av nettsiden i tillegg til nye omni-kanal konsepter i fysisk butikk som digital kjøpshjelp og nye utleveringsløsninger.  Du vil, sammen med interne og eksterne samarbeidspartnere, jobbe for å optimalisere prosesser og rutiner for lagerbeholdning, klikk og hent, utlevering, transport og retur for å styrke kundeopplevelsen og for å effektivisere hverdagen for våre ansatte. Du vil også følge opp kundemålinger og brukerundersøkelser med tiltak for å bedre kundeopplevelsen.

Kommersiell orientering og vilje til å sette kunden først

Vi søker deg som har god operativ erfaring med netthandel, fortrinnsvis i kombinasjon med fysiske butikker (omni-kanal). Du må ha sterk kommersiell orientering og erfaring med salg av varer på nett. Du har erfaring med kundereiser samt erfaring og kompetanse i arbeid med brukergrensesnitt og forbedring av kundeopplevelser på nett. Du er oppdatert på beste praksis og trender innen netthandel og/eller konverteringsoptimalisering. Det er positivt om du har erfaring fra arbeid i butikk. Høyere utdannelse er også en fordel.

Vi ønsker oss en kollega som tar ansvar og eierskap, samt har entusiasme for eget ansvarsområde, engasjement på vegne av kjeden og et ønske om å bidra til å styrke vinnerkulturen i Obs BYGG. For å lykkes i rollen er det viktig at du har sterk faglig interesse kombinert med klar vilje til å prestere og skape resultater. Du har gode samarbeids-og kommunikasjonsevner og trives med å jobbe i enmatriseorganisasjon. Videre er det viktig at du kan jobbe selvstendig, målrettet og strukturert. Du må ha høy arbeidskapasitet, gjennomføringsevne og være kvalitetsorientert i eget arbeid.

Vi kan tilby jobb i et stabilt og markedsledende selskap i vekst. Hos oss får du mulighet til å utvikle både deg selv og selskapet. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn og har gode pensjonsbetingelser. Sammen skal vi arbeide for størst mulig vekst innen netthandel, økt lønnsomhet og fornøyde kunder. Vi gleder oss til å få deg med på laget.About the job

Company Coop Norge SA
Place Regnbueveien 5
City Ski
County Viken
Webpage Click here
Title Netthandelssjef
Jobs 1
Follow us on
Jobreg ID 142885
Deadline 31.05.2020

Show my interest
Save

Create job search profile

By creating a profile in Jobreg you will be available in the search for a number of recruiters and companies that are looking for candidates. Registration in Jobreg is free!

Create profile
Contact persons
Vibeke Moen
Prosjektleder
Vibeke@teft.no
2 Available jobs

Eivind Ruud Johnsen
Rådgiver/Partner
eivind@teft.no


2 Available jobs

Apply here Back