På utkikk etter nye muligheter innefor områdene salg og service?
KARRIERESENTERET AS

På utkikk etter nye muligheter innefor områdene salg og service?

KARRIERESENTERET AS
Karrieresenteret tenker ikke kun på rekruttering, men å hjelpe mennesker å oppnå sine karrieremål. Hos oss er du mer enn bare en arbeidssøker eller arbeidsgiver - du er en person med en unik bakgrunn, erfaring og målsetninger. Vårt team av rekrutteringsrådgivere gir deg veiledning og støtte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Karrieresenteret jobber hver dag for å matche gode ansatte med gode bedrifter. Vi har samarbeidspartnere over hele landet, og vår visjon er å finne de rette menneskene til riktig sted.

Har du vurdert å prøve ut området Salg og Service?
 

Har du en interesse for gode kundeinteraksjoner og ønsker å utvikle din karriere innenfor feltet? Da kan dette være muligheten for deg! Som et veletablert karrieresenter, søker vi ofte etter engasjerte og dyktige medarbeidere som vil jobbe med salg og service. Dette kan være stillinger som kundekonsulent, kundeservice, B2B Selger, rådgiver og salgskonsulent.
 

Når vi vurderer kandidater for roller innen salg og service, ser vi etter personer som viser både personlige egenskaper og profesjonelle ferdigheter som er avgjørende for suksess i disse feltene.
 

  1. Kommunikasjonsevner: Vi ser etter kandidater med evne til å kommunisere godt, både muntlig og skriftlig. Evnen til å lytte og forstå kundens behov er like viktig som å kunne formidle informasjon klart og overbevisende.

  2. Kundefokusert : Ideelle kandidater forstår viktigheten av kundeservice og å skape positive kundeopplevelser. De bør kunne bygge relasjoner og skape tillit, samtidig som de identifiserer og imøtekommer kundens behov og forventninger.

  3. Tilpasningsevne: I en stadig skiftende bransje, er det bra å kunne tilpasse seg nye situasjoner, endringer i markedet og varierte kundekrav.

  4. Problemløsning : Du bør kunne tenke kreativt for å løse problemer og møte utfordringer. Dette innebærer å finne innovative løsninger som kan tilfredsstille både bedriften og kunden.

  5. Motivasjon og engasjement: Vi ser etter individer som er selvstendige, målbevisste og har et sterkt ønske om å lykkes. En høy grad av profesjonell integritet og pålitelighet er også viktig.

  6. Lagspill og samarbeidsevner: Evnen til å arbeide godt i et teammiljø, samt å bidra positivt til et kollektivt mål, er viktig. Vi verdsetter de som kan både lede og følge, avhengig av situasjonen.

  7. Lærevillig: Kandidater som er ivrige etter å lære og vokse, og som kontinuerlig søker muligheter for personlig og profesjonell utvikling, er svært attraktive for oss.


Men alt dette er egenskaper som kan læres. Det viktigste er at du er en motivert person. Legg igjen CV-en din og gjerne et søknadsbrev, og fortell oss hvorfor du ønsker å jobbe i noen av disse yrkene. Deretter tar vi kontakt med deg. 

Du kan også enkelt registrer åpen profil: HER



Om stillingen

Firma KARRIERESENTERET AS
Sted Bogstadveien 27B
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Salg og Service
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 5
Jobreg ID 359052
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Michael Hertzberg
Daglig leder & rekrutteringsrådgiver
Michael@karrieresenteret.com


61 Ledige stillinger

Søk her Tilbake