A-TEC AS

ÅPEN SØKNAD

A-TEC AS
A-TEC utvikler og produserer lyddempere til skytevåpen. Vi slipper reelle nyheter på markedet hvert år, samtidig som vi produserer over 40 000 lyddempere. Etterspørselen etter produktene våre er betydelig større enn dette, og akkurat nå er det rekruttering av dyktige medarbeidere som bestemmer hvor raskt vi kan vokse. Vi lykkes svært godt med produktene våre, som er utviklet på, og produseres med CNC-maskiner. Kunnskapen vi har og videreutvikler hver dag er nøkkelen til suksessen vår, og vi er stolte av å være lærlingbedrift i CNC-maskineringsfaget. Nå trenger vi enda en dyktig medarbeider, og vi vil ha den aller beste. Er du god, og ønsker å bli best? Da skal du bli en av oss.

Vurderer du A-TEC som din neste arbeidsgiver?

Da har du troligvis interesse for CNC-maskiner eller jakt - kanskje begge deler. Og alt som hører med. Det er et godt utgangspunkt! Er du skikkelig god på programmering av CNC-maskiner skal vi snakke sammen. Kan du tilføre A-TEC noe på andre områder? Send oss en åpen søknad og fortell oss hva.

A-TEC har utviklet banebrytende teknologi med avansert bruk av CNC-maskiner, og vi har mer på tegnebrettet. Mye mer. Vi vet at fantastiske ting kan skapes med slike maskiner, og vi har investert mye i produktutvikling og en moderne maskinpark. Det skal vi fortsette med.

Vi elsker å programmere disse maskinene. For oss er ISO-koder poesi, og vi jakter hele tiden etter optimal kode. Ren, enkel kode som gjør det den skal og ingenting annet. Raskest mulig. Dette er vi lidenskapelig opptatt av, og vi kan iblant bli en aning lyriske av slik kode.Vi er ute etter deg som deler denne lidenskapen. Du som tenker sjæl og har idéer og tiltakslyst. Du som ser løsninger, deler dem, og argumenterer for dem. Hos oss er det høyt under taket, og vi har mye å tilby deg som har mye å gi.Du motiveres av å få maskinen til å kjøre på raskeste måte. Så lenge du har materiale å mate den med. Mens den ene maskinen kjører, jobber du med en annen. Og den tredje. Og så videre. Fordi du vet at dette er god butikk.

Hovedoppgaver

  • Utvikling og produksjon på CNC-maskiner.
  • Kontinuerlig optimalisering av produksjonen. Det finnes alltid en bedre måte å gjøre ting på.
  • Andre oppgaver som bidrar til utvikling, vekst og godt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring med CNC-maskiner er det viktigste. Har du ikke fagbrev, men vet du kan imponere oss med god kode og smarte verktøyvalg, vil vi gjerne snakke med deg.
  • Relevant fagbrev og/eller teknisk fagskole. CNC-operatør er selvfølgelig relevant, men også verktøymakere, automatikere eller andre med god kunnskap om dreiing og fresing.
  • Du har utviklet eller produsert noe du er stolt av å vise oss.
  • Du behersker norsk muntlig og skriftlig.
  • Annen relevant kompetanse.

Om deg

Du kan også bli lyrisk av god kode. Og du har kvalifikasjonene nevnt ovenfor. I tillegg er du kreativ og har god forståelse for effektiv og lønnsom produksjon. Muligens har du en 3D-printer hjemme, og har drømt om en egen CNC-maskin. Du føler deg hjemme på verkstedet blant maskiner og metallspon. Annen relevant kompetanse kan være salg og markedsføring innen jakt, friluftsliv og skytesport. Men fremfor alt har du klare ambisjoner om å bli en av de aller, aller beste i ditt fag.

Vi tilbyr

Vi skal gjøre alt vi kan for å legge til rette for at du skal bli best. Du vil få jobbe svært variert, med spennende, markedsledende produkter i et innovativt selskap, og du vil få delta i utvikling av produkter, produksjonsteknikk og logistikk. Det skal ikke stå på oss.

Du får penger inn på konto hver måned, pensjon og forsikringsordning. Vi synes pakka er god.Om stillingen

Firma A-TEC AS
Sted Slettaveien 19
By Vestby
Fylke Viken
Nettside Klikk her
Tiltredelse Etter avtale
Stillinger 1
Følg oss på
Jobreg ID 303708
Søknadsfrist Snarest

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktpersoner
Hallvard Winterseth
CEO
hw@a-tec.no


592 Ledige stillinger

Christopher Andersen
Rådgiver
ca@wlr.no


5 Ledige stillinger

Søk her Tilbake