Performance & Digital Marketing Manager till Semine AI
SEMINE AS

Performance & Digital Marketing Manager till Semine AI

SEMINE AS
Semine er et teknologiselskap som, ved hjelp av kunstig intelligens, bistår bedrifter med å automatisere økonomiske prosesser. Grunnlagt i Norge i 2015 av den norske gründeren Robert Kristiansen, har selskapet sin opprinnelse i hans ekspertise innen utvikling av grensesnitt mellom mennesker og maskiner. Med en visjon om å bygge bro mellom mennesker og teknologi for å redusere repetitive oppgaver, tok Robert og et team av brukeropplevelseeksperter initiativ til å utvikle det som senere skulle bli SEMINE – den intelligente plattformen for automatisering. Semine bruker egenutviklede AI-teknikker og har skapt en end-to-end-løsning på en hyperautomatiseringsplattform som de har bygget de siste 5 årene. Etter kommersialiseringen i 2020 har de opplevd en enorm vekst og interesse fra ledende nordiske selskaper. I dag er de over 60 ansatte med kontorer i Norge, Finland og Sverige

Ønsker du å være en del av et innovativt tech-selskap med ambisiøse vekstplaner, der markedsføringsautomatisering er nøkkelen til videre suksess? Som Performance & Digital Marketing Manager hos Semine AI vil du spille en sentral rolle i å styrke deres online nærvær og øke merkevarens synlighet. Send inn din søknad i dag!
 

Om tjenesten

Denne stillingen er en direkteansettelse, noe som betyr at rekrutteringsprosessen vil gå gjennom Bravura og du vil bli ansatt direkte hos Semine AI.

Om selskapet.

Semine har i dag en ledende markedsposisjon i Norge og satser nå på det globale markedet med internasjonale kunder. De søker nå en Performance & Digital Marketing Manager som kan jobbe fra kontoret i Oslo eller Stockholm. Du vil få en betydelig rolle hvor du får være med på å påvirke og bygge opp virksomheten, og blir en del av et selskap der fellesskap og glede gjennomsyrer arbeidet.

Arbeidsoppgaver

I rollen som Performance & Digital Marketing Manager vil du være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre en robust strategi for prestasjonsmarkedsføring. Det innebærer at du vil være ansvarlig for å utvikle og administrere digitale prospekterings- og remarketingkampanjer, samt effektivt håndtere budsjetter og kampanjer over alle digitale kanaler for å maksimere avkastning og effektivitet. Ved å bruke A/B-testing vil du optimalisere markedsføringsytelsen og konverteringsfrekvensene. Ditt ansvar inkluderer også å sikre vellykket planlegging og optimalisering for viktige trafikkmål (kanskje nettrafikk?) over ulike mediekanaler samt å identifisere og teste nye kanaler for å møte eller overgå kritiske mål. Du vil også implementere markedsautomatisering og leadgenerering og samarbeide tett med ledelsen for å dele ideer og presentere resultater. Du vil også jobbe med markedsautomatisering, leadgenerering og søkemotoroptimalisering, samt samarbeide tett med ledelsen for å dele innsikter og presentere resultater.

 

Utdanning, erfaring og personlige egenskaper

  • Utdanning innen markedsføring, økonomi eller relatert fagområde
  • Noen års erfaring fra lignende stillinger
  • God kunnskap om SEO/SEM, Google Analytics og HubSpot
  • Teknisk interesse og forståelse for markedsføring og teknologi
  • Flytende i norsk/svensk og engelsk, både muntlig og skriftlig

 

For å trives som Performance & Digital Marketing Manager hos oss, må du ha fremragende analytiske ferdigheter kombinert med et sterkt driv. Du bør være løsningsorientert, kreativ og nysgjerrig for å kunne manøvrere effektivt i den digitale markedsføringsarenaen. Evnen til å etablere og vedlikeholde gode relasjoner er essensiell, og du bør trives med å arbeide målbevisst med et forretningsmål i sentrum. Som en ambassadør for Semine, ønsker du å være en del av vårt team hvor du ikke bare får muligheten til å videreutvikle din karriere, men også til å vokse og utvikle deg sammen med oss.

 

Fordeler med å jobbe hos Semine:

  • Grundig opplæring og introduksjon
  • Attraktive pensjons- og forsikringsordninger
  • Et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø

 

Annen informasjon

  • Startdato: Etter avtale
  • Arbeidssted: Stockholm eller Oslo
  • Lønn: Etter avtale


Om stillingen

Firma SEMINE AS
Sted Karenslyst Allé 8A
By Oslo
Fylke Oslo
Nettside Klikk her
Arbeidstittel Performance & Digital Marketing Manager
Tiltredelse Etter avtale
Lønn Etter avtale
Stillinger 1
Jobreg ID 378124
Søknadsfrist

Vis min interesse
Lagre

Opprett jobbsøk-profil

Ved å opprette profil i Jobreg blir du tilgjengelig i søket for en rekke rekrutterere og bedrifter som ser etter kandidater. Registrering i Jobreg er gratis!

Opprett profil
Kontaktperson
Julie Nybakken Hansen
Recruiter & Consultant Manager
julie.hansen@bravura-norge.no
9 Ledige stillinger

Søk her Tilbake